Chcela by som sa spytat,ze podla coho sa prideluju miesta na internate.Napriklad ze "Petko bude v dvojlozkovej izbe a Martinko bude v patlozkovej izbe"... Je na to nejake specialne meradlo,alebo je to len tak od buku do buku?Alebo sa to robi tak ze "kto p
@filus myslíš? teda máš s tým skúsenosti? lebo ja som si tiež pôvodne myslela, že sa budem môcť dať na izbu, s kým chcem, koho poznám...ale ako som pozrela na nete, tak nás už zatriedili...neviem, či sa to bude dať zmeniť...ale ak budú holky v pohode, tak budem len rada
V prvom ročníku si pridelený surovo podľa priezviska(podľa abecedy) a ďalej ak máš super známky a kontakty či už so študentským parlamentom, alebo s riaditeľom/riaditeľkou internátu tak môžeš bývať kde chceš.
inak toto by aj mňa zaujímalo... viem o takých prípadoch, že jedného hodia na dvojposteľku a druhého, z toho istého mesta, hodia na štvorposteľku na úplne inom bloku @littlephoenix a to kde si už stihla nájsť, že v akej izbe si?
@psycholilithka no to už mala moja VŠ na svojej stránke...i keď oficiálne by to mali mať až v pondelok...ale tiež sme porozhadzovaní buď na dvojposteľke alebo troj...a i v cenách je rozdiel...
@littlephoenix nemyslím viem v piatok som si bol izbu vybavovať aj s kamošmi típkovi sme narovinu povedali že na izbe chceme byť spolu a nebol s tím najmenší problém
oficialne vacsinou nie (aspon u nas mozu spolu byvat len manzelia) neoficialne sa da - vsetko je vecou dohody. aj ked viem o pripadoch, ze byvali aj pomiesani, ale museli podpisovat nejake papiere, ze im to nevadi a bla bla. keci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov