na Druzbe su pokial viem vacsinou pravnici a potom biologovia a este som zabudla ,ze kto ... a vraj je tam vacsi klud jak na Mlynoch..a na Mlynoch je lepsie jedlo ale furt tam dakto daco robi takze tam neni ziadny klud viac ti nepomozem ja si idem vybrat co mam blizsie ku skole
na prvy odbor odvolanie (ES) na druhy odbor ma prijali.... ty si mala certifikat? z aj? lebo si neviem predstavit kolko bodov mi na ES mohlo chybat maturitu som nemala vobec zle podla mojho skromneho nazoru
len rozmyslam ci ist do BA
a intrakov sa bojim ak mi hodia daku psychopaticku spolubyvajucu
no mala som certifikat B2....no vieščo ja osm neni psychopatka a v tej žiadosti sa dá dať aj spolubývajúca teda čo som dnes videla ked som sa tam išla prihlásiť tak ak máš zaujem môžme bývať spolu tiež tam nepoznám absolútne nikoho
vobec mi nepride fer, ze CPckarom davaju internaty jedna radost a my si musime platit drahe byty. Nepaci sa mi to. Vazne nie. Naozaj budes rada, ak pre teba najdu nejaku kuticu, a nie ze si budes vyberat....
@malushka33 srandu si z teba robia všetci preto lebo v tomto smere si NEMOZES vyberať, proste to čo ti daju mas a mozeš byť ešte rada ak intrak vobec dostaneš, starši tretiaci, stvrtaci si ubytko musia hloadat na valstnu päsť a to v BA nieje najlahšie.....prave kvoli tomu že prvakom sa snažia vyjsť v ustrety......ale nie v takom rozsahu ako to popisuješ ty...spolubyvajucich ti tiež priradia oni......môžeš ich resp. ,,poprosiť" o konkretne osoby ale istotu v tom nebudeš mas že prave tych ti daju na izbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
to potom chod na Mlyny... henti su tam
len rozmyslam ci ist do BA
a intrakov sa bojim ak mi hodia daku psychopaticku spolubyvajucu