Internet, sociálne siete, aplikácie a závislosť s nimi spojená.
Facebook, instagram, Birdz, WhatsApp, Viber, Snapchat, Instasize, Twitter, MegaPhoto, atď.
Poznáme všetci.
Čo využívate najčastejšie ?
Čo považujete za závisloť ?
Koľko hodín strávite surfovaním na nete? @1
Dnes som si uvedomila, koľko času za nimi trávim ja. Otroci elektroniky. Tablet, mobil, PC - to je asi náplň môjho dnešného dňa, Nedokážem súvisle robiť nejakú činnosť bez toho aby som niečo z tohto nezapla. Dokážem stráviť celý deň surfovaním na nete, čítaním diskusií, príspevkov Priznanie závislosti je prvý krok ku zmene ako ste na to vy?
tieto zimné mesiace sú jediným časom ked mám čas ísť na net ...ináč som časovo úplne vyťažená (čomu som ináč vdačná) takže teraz som taká že som na nete viac než je u mna bežné ale snažím sa to čo najviac obmedziť. Preto mám zoznam denných činností ktorým sa MUSÍM venovať či chcem či nie dala som si rozkazy ako napr učenie jazykov, čítanie, prechádzky a posilovanie...proste veci ktoré udržia v pohybe aj mozog aj telo.....
a stránky ktoré navštevujem každý den ? fb, youtube a birdz ....najviac youtube lebo mám mániu pozeraní bizarných a creepy videí
jedine na fb strašne visím.. a na jednu stranu je to super, lebo sa cez to dá vyriešiť mrte vecí od zvolávania na pivo cez zháňanie učiva, organizovanie dozukov, osláv, stretávok, informovanie sa o rôznych akciách, nákup/predaj na bazároch po hľadanie roboty a na druhú stranu je to úplná zloba kvôli prokrastinácii a ponocovaniu pri kokotných gifkách, fotkách a komentároch
ja používam net ako denné médium, kedže nepočuvam ani rádio, nečítam ani noviny a nesledujem ani telku ... všetky informácie o svete ktoré viem získavam z netu + mám rád možnosť komunikovať s ľudmi aj keď práve fyzicky nemôžem ... bez internetu si už dnes neviem predstaviť ani deň, pretože každý deň chcem a rád nasávam nové informácie o živote ... ale keby chcem nemám s tým problém, viem vypnúť aj od netu samozrejme
Ja pouzivam len messenger a nemam tablet a nemam ani data takze na nete som len doma vacsinou najviac casu mi zere youtube sprosty preklinam den, ked som objavila, ze tam nie su len pesnicky
najviac som na fb, birdz a instagrame...
na fb viac-menej len z nutnosti..len kvôli @dee99
na birdzi zo zvyku (kedysi ma riadne bavil oh)..a kvôli pár ľuďom..a fóram, ktorými krátim čas
a instagram je závislosť hlúpa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a stránky ktoré navštevujem každý den ? fb, youtube a birdz ....najviac youtube lebo mám mániu pozeraní bizarných a creepy videí
na fb viac-menej len z nutnosti..len kvôli @dee99
na birdzi zo zvyku (kedysi ma riadne bavil oh)..a kvôli pár ľuďom..a fóram, ktorými krátim čas
a instagram je závislosť hlúpa