Dobré ráno.
Tento rok by som si chcel zaviesť internet v mobile, ktorý som doteraz nemal. Mám kredit a orange. Prečítal som si že je taký balíček za 10€, ten by mi celkom vyhovoval. Ale kde je napísané že „neobmedzené dáta“ to sa mi myslí naozaj tak? Alebo tam je nejaká hranica a po jej prekročení prídem na mizinu? Poviete mi niečo o tom internete? Napríklad ako si ho aktivujem, pretože som minule mal odmenu víkendový internet a ked som si dal že „mobilné dáta“ zobralo mi to celý kredit.
Dakujem všetkým za pomoc.
Rychlost ti spomalia + mne sa raz stalo ze ked som chcel ist na net mi jeblo tabulku vycerpali ste blablabbla a musel som poslat dalsiu sms za bohviekolko € aby mi zase siel net cize on nieje neobmedzený ....obmedzený je aj rýchlostou aj počtom megabajtov
ale dávaj bacha lebo to je banda motácka ja som tam volal ze si aktivujem ten balik ...a tam mi zajebali balik prima nekonecne data mate aktivny ....surfujem po nete a jeb 10€ kredit v mindži a potom mi prišla o hodinu sms vaša požiadavka pre prima nekonečné data blablabla dačo neuspešná ale kredit mi kokoti nevrátili
ono, čo som tak pozerala na internete, tak sa mi najvýhodnejší zdá byť internet od O2, tam to máš fakt pekne, že ťa upozornia ked sa blížiš k prečerpaniu dát, ak ich nevyužiješ môžeš si ich preniesť do dalšieho obdobia a môžeš si vybrať taký balíček, ktorý ti vyhovuje (tuším je od 3€/mes. po 25€/mes alebo tak nejak)
@alex458 ja som dakedy používala o2 a ked som prečerpala dáta tak šiel hrozne pomaly ten internet ale tak to bolo pár rokov dozadu, neviem ako sú na tom teraz ale tak za 25e za net to by sa im rovno dáky paušál oplatil
jj a nestihla som to ani minúť všetko podľa mňa pre bežných používateľov jeo to tak akurát ale s telekomom som celkovo spokojná.. ale tak 100ľudí 100 chutí
@peterkol funguje to tak, že po prečerpaní dát 100Mb ti pride sms s tym, ze si mozes aktivovat dáta + (za to sa platí 6€) alebo pokračovať s obmedzenou rýchlosťou. Ja si vždy aktivujem tú obmedzenú rýchlosť, ale neposielam sms.
Dobrá rada aj pre @Relieforsaddist keď prečerpáš dáta, tak neposielajte sms, ale otvorte prehliadac zadajte orange.sk a tam je moznost pokracovat s obmedzenou rychlostou, nasledne pride sms s vypnutím presmerovacej stranky. Zbytocne mrhanie smskami, takto je to rychlejsie a lacnejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Tento rok by som si chcel zaviesť internet v mobile, ktorý som doteraz nemal. Mám kredit a orange. Prečítal som si že je taký balíček za 10€, ten by mi celkom vyhovoval. Ale kde je napísané že „neobmedzené dáta“ to sa mi myslí naozaj tak? Alebo tam je nejaká hranica a po jej prekročení prídem na mizinu? Poviete mi niečo o tom internete? Napríklad ako si ho aktivujem, pretože som minule mal odmenu víkendový internet a ked som si dal že „mobilné dáta“ zobralo mi to celý kredit.
Dakujem všetkým za pomoc.
ja mám telekom 1000mb za 6€ na mesiac a je to podľa mňa úplne v pohode
vážne? za 6e? to znie dobre
jj a nestihla som to ani minúť všetko podľa mňa pre bežných používateľov jeo to tak akurát ale s telekomom som celkovo spokojná.. ale tak 100ľudí 100 chutí
Dobrá rada aj pre @Relieforsaddist keď prečerpáš dáta, tak neposielajte sms, ale otvorte prehliadac zadajte orange.sk a tam je moznost pokracovat s obmedzenou rychlostou, nasledne pride sms s vypnutím presmerovacej stranky. Zbytocne mrhanie smskami, takto je to rychlejsie a lacnejsie