Kedze mam net v robote tak 8-10 hodin, keby som nemal, tak je to na povazenie ci celodenny maraton serialov so zapnutym ICQ v pozadi sa da povazovat za "bytie na internete".
hah, ja som tu skoro cely den, aj na nete aj tu, ale ked ma to prestane bavit, tak idem off, niekedy len pozriem co je nove, a zas sa odhlasim, a niekedy necham zapnuty komp a net len tak cely den
tu sa uz neda byt nonstop prihlaseny, lebo ked vypnem prehliadac a znova zapnem, tak sa musim prihlasovat znova, lebo sa to asi niekomu zdalo lepsie takto...
ja zase vypnem comp a za 5 minut si spomeniem ze som na neco zabudla tak ho znovu zapnem,potom ked ho vypnem si spomeniem zase na nieco,inac som tam furt.. aj ked uz neviem co tu mam robit.
bola som hodne ale posledne dva tyzdne sa to snazim obmedzit lebo som bola neustale vsade online a nic som ine nerobila len chatovala.. dost to zerie cas a vlastne nic z toho zivota nemam
U mňa je to podobné ako u @19 , vypnem počítač a o 5 minút si spomeniem, že som si chcela ešte niečo pozrieť, tak ho znovu zapnem a tak je to stále dookola.
Dosť často mám zapnutý net, aj ked som momentálne na ňom nie, robím niečo iné, lebo sa mi nechce nič vypínať
Ale v čistom čase strávim na nete denne od 1 hodiny do 4 hodín, ako kedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
No dosť dlho..skoro celý deň,ale vyhovorím sa na to,že som momentálne chorá!
Dosť často mám zapnutý net, aj ked som momentálne na ňom nie, robím niečo iné, lebo sa mi nechce nič vypínať
Ale v čistom čase strávim na nete denne od 1 hodiny do 4 hodín, ako kedy