Som registrovana na jednej stranke kde sa draží netreba konkretizovať a zrazu mi začali chodiť maily, že moja ponuka bola prebitá a jeden, že som vyhrala dražbu. Nič som nedražila, niekto sa tam na mna prihlasil a drazil za mna. Teraz pytaju odomna 510Sk
Takze asi takto, nemusis im paltit nic pokial nic nemas. Pokial nic nevlastnis, auto alebo dom, nemaju ty co zobrat. Pokial nedostavas vyplatu, nemaju ty to s coho strhnut. Treba im to napisat, ze na zaplatenie nemas a ze prislo k omylu.
Popripade keby to zaslo dalej, kludne si zozen nejaku kamaratku ktora ti da na termin drazby aliby. A su v prdeli.
A ako zabranit ?
Nedavaj si tam lahke hesla, ako polovica dievcat, co poznam. davaju si tam svoje mena, prezivky, mena svojich boyfrendov, alebo take lahke nezmysli. Takze skus si stazit heslo. A bacha, to heslo si zmen aj na mailovke, pokial je typek sikovny, tak tam naklika ze zabudol heslo, oni ti ho poslu na mail, na ten sa prihlasi, pozre si ho a moze ist dalej.
Musis im napisat presne cele ako to bolo. Ze si to nebola ty. Ze niekto iny sa ty nabural do uctu. Ze v dni drazby si bola niekde odcestovana a ze mas alibi. A v konecnom dosledku ze nic nevlastnis, nepracujes, takze aj keby ta chcu akokolvek napadnut, nemaju ty co zobrat.
Ked im to takto napises, a na konci sa im este raz ospravedlnis, ze prislo k omylu. Tak to urcite pochopia.
Navyse ak by boli uz ozajstny kokoti, tak staci ked ten tovar preberes, zaplatis, a do 2 tyzdnov ho mozes vratit. Taky je zakon na veci kupovane cez internet. Takze maju v kazdom pripade smolu. Aj toto im mozes napisat.
Netreba na to reagovat. ja som podobne obstal pri niecom inom. Ojednavka kvetov. Prisla faktura v hodnote 2100 Sk. Takze nereaguj na to. A nevsimaj si to nic ine ti v tom poradit nemozem
Tak to ma prekvapilo, že ja som mala heslo: kaP1tG2cYK ... myslim si ze nieje az tak jednoduche, ale asi som sa mylila. A ďakujem vám všetkým za rady, mail som im poslala ale stále sa neozvali, tak uvidím v stredu.
napis im veru, že to bol omyl. Mne sa stalo nedávno to isté cez mobil, prisla mi sms, ze mám neuhradenú faktúru cca 1000 sk za služby UPC a pritom ja som ani nevedela čo to je UPC a normál tam bolo uvedené aj číslo učtu, na ktoré som to mala previest. A najlepšie natom bolo, ze ked som skúsala volat naspat na to číslo, z ktorého mi dosla sms, tak sa ozvalo voláte neexistujúce císl
Moju mamu zas daka dobra dusa zaregistrovala do dakej spolocnosti (este sa aj podpisali miesto nej ...) a jednou z podmienok clenstva bolo ze kadzy mesiac ti donesu daky tovar v hodnote 600-700 korun a ty si ho kupis ..tak to proste nepreberame uz 4 mesiac a pohoda tento uz ani nic neprislo neries take veci pokial ti nemaju skade peniaze zobrat...
Prečo by si mala niečo platiť? K čomu si sa zaviazala? Pokiaľ viem na podobných stránkach nepodpisuješ žiadnu zmluvu ani nič podobné, takže z právneho hľadiska ti nič nemôžu. Môžu ťa tak akurát vylúčiť z členstva. A okrem toho načo si uvádzaš číslo účtu? Ja som na jednej takej stránke (zahraničnej) a č. účtu poskytnem len ak som niečo vydražil a len osobe u ktorej som dražil. A č. účtu im je nanič pokiaľ pokiaľ nezverejníš PIN a podobné prístupové kódy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Popripade keby to zaslo dalej, kludne si zozen nejaku kamaratku ktora ti da na termin drazby aliby. A su v prdeli.
A ako zabranit ?
Nedavaj si tam lahke hesla, ako polovica dievcat, co poznam. davaju si tam svoje mena, prezivky, mena svojich boyfrendov, alebo take lahke nezmysli. Takze skus si stazit heslo. A bacha, to heslo si zmen aj na mailovke, pokial je typek sikovny, tak tam naklika ze zabudol heslo, oni ti ho poslu na mail, na ten sa prihlasi, pozre si ho a moze ist dalej.
Musis im napisat presne cele ako to bolo. Ze si to nebola ty. Ze niekto iny sa ty nabural do uctu. Ze v dni drazby si bola niekde odcestovana a ze mas alibi. A v konecnom dosledku ze nic nevlastnis, nepracujes, takze aj keby ta chcu akokolvek napadnut, nemaju ty co zobrat.
Ked im to takto napises, a na konci sa im este raz ospravedlnis, ze prislo k omylu. Tak to urcite pochopia.
Navyse ak by boli uz ozajstny kokoti, tak staci ked ten tovar preberes, zaplatis, a do 2 tyzdnov ho mozes vratit. Taky je zakon na veci kupovane cez internet. Takze maju v kazdom pripade smolu. Aj toto im mozes napisat.