Urcite nie - lebo - nikdy nevies kto sa skryva za monitorom - moze sa ti zda ze je to bezchybny clovek - a realne je to nejaky zenaty 50 rocny uchyl - ktory ma dvadsat nickov na pokeci - a bali tridsat diecat naraz
Láska cez net?,, Nie určite nie. Lepšie povedané je to len hra na city a vymena sympatii a myšlienok. Skutočná láska može prebiehať len v živom kontakte, čiže osobne. Do úvahy spadá len to, ak sa poznáte už osobne, alebo sa v blizkej dobe budete nabeton stretavať.
mno naprieq tomu ze poznam taqych ja by som sa nedokazala zalubit do niekoho koho nepoznam a nevidela som ho nazivo...lebo fotky mozu byt upravene a vynimocne dobre
Ale ano..spoznate sa cez net..volate spolu cele dni...volate ces webku..lebo byvate od seba daleko...ste otvoreni..secko o sebe porospravate a ten druhy sa thaq namota se povie o sebe secko aj on..zo zaciatku mosno klamete..ale ked ide do hustejseho us nemoste,lebo viete ze ked sa s tym clovekom stretnete on vsetky te klamstva odhali...Ja hovorim ANO laska ces net existuje a NIKTO ma nepresveci o opaku..Pato a Luc vedia svoje...XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
kamaratstvo ano, vazny vztah nie
Aka lovestory