Aké máte skúsenosti s nákupom/predajom/prenájmom/darovaním cez internetové bazáre? Vítané sú aj príhody s nakupujúcimi/predávajúcimi. Vopred ďakujem zúčastneným
myslim ze jediny krat som si nieco kupoval cez net z druhej ruky a to som este chodil na strednu, bol to taky v tej dobre futuristicky smartfon P1i nastastie to dopadlo dobre, chalan bol z nitry a prisiel som si pon a vsetko ok, ale odvtedy som nic takto ani nepredaval a ani nekupoval, ked si uz nieco kupujem tak nove..ale poznam vela ludi ktori vyuzivaju casto bazare a su spokojni, ale aj takych ktorych hlupo oklamali
Ja kupujem hlavne knihy z bazárov a zatiaľ som teda mala vždy šťastie, všetko mi pekne prišlo a nikdy ma nikto neoklamal. A ja som tiež párkrát predávala knihy cez bazár aj na dobierku a tiež v pohode.
@tralalibang
Presne, mam v plane touto cestou nakupit knihy, tak dufam, ze to bude OK ako v tvojom pripade. Doteraz s nakupom skusenosti nemam.
Ale predaj si neviem vynachvalit. Clovek sa zbavi nepotrebnych veci a aj nieco dostane za to. Inemu sa hodia a je rad, ze kupil lacnejsie - obojstranna radost.
Darovanie - 1x a hned tragikomicka skusenost.
Muz (cca 40r) reagoval na moj inzerat. "Darujem 2 valendy ,10r, pouzitelny stav za znášku z 3. poschodia bez vytahu a odvoz vo vlastnej rezii". Dohodneme cas odvozu, pride o hodku neskor (budis), ale sam.
"Ako znesiete sam tie valendy?"
"Vy mi pomozete!"
"Ale ved v inzerate aj v nasej komunikacii som vam prizvukovala, ze je to dar s tym, ze znasku aj odoz zabezpecite vy. Preco ste neprisli s pomocnikom?"
"Ale pomocnik by aj tak bola moja manzelka, rovnako stihla ako vy."
Moja vtedajsia postava - pokrocila gravidita.
A odkiaľ ideš objednávať knižky? Ja som už z niektorých miest objednávala viackrát, ale momentálne si neviem vynachváliť bazár na databazeknih.cz Knižky, ktoré sa nikde inde nedali zohnať tam sú a ešte sú tam aj hodnotenia predávajúcich, aspoň vieš, že ťa neoklame
@tralalibang
Mam v plane staroknih.sk
Mas s nim tiez nejake skusenosti?
Pozrela som na tvoje odporucanie aj databazeknih.cz, vyzera velmi dobre, je to viac prepracovane a hodnotenia predavajucich su super.
Dakujem velmi pekne za prispevok aj rady
Staroknih nepoznám, ale tak antikvariáty sú už väčšinou poriešené ako seriózne obchody, tam by som sa vôbec nebála. Objednávala som asi zo 7-8 rôznych antikvariátov a vždy to bolo maximálne seriózne a podľa mňa nemusíš mať strach vôbec. Akurát na databazeknih sa niekedy môžeš stretnúť s tým, že predávajúci nechcú veľmi posielať na Slovensko, kvôli tomu, že to chcú posielať doporučene, aby sa to nestratilo a na Slovensko to doporučene stojí celkom dosť, tak tam niekedy priplatíš za poštovné trochu viac. Ale zase ja som v cz, takže mne to tam zase vyhovuje, akurát včera mi odtiaľ prišla knižka, ktorú som zháňala už asi 4 roky, takže som veľmi šťastná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Presne, mam v plane touto cestou nakupit knihy, tak dufam, ze to bude OK ako v tvojom pripade. Doteraz s nakupom skusenosti nemam.
Ale predaj si neviem vynachvalit. Clovek sa zbavi nepotrebnych veci a aj nieco dostane za to. Inemu sa hodia a je rad, ze kupil lacnejsie - obojstranna radost.
Darovanie - 1x a hned tragikomicka skusenost.
Muz (cca 40r) reagoval na moj inzerat. "Darujem 2 valendy ,10r, pouzitelny stav za znášku z 3. poschodia bez vytahu a odvoz vo vlastnej rezii". Dohodneme cas odvozu, pride o hodku neskor (budis), ale sam.
"Ako znesiete sam tie valendy?"
"Vy mi pomozete!"
"Ale ved v inzerate aj v nasej komunikacii som vam prizvukovala, ze je to dar s tym, ze znasku aj odoz zabezpecite vy. Preco ste neprisli s pomocnikom?"
"Ale pomocnik by aj tak bola moja manzelka, rovnako stihla ako vy."
Moja vtedajsia postava - pokrocila gravidita.
Mam v plane staroknih.sk
Mas s nim tiez nejake skusenosti?
Pozrela som na tvoje odporucanie aj databazeknih.cz, vyzera velmi dobre, je to viac prepracovane a hodnotenia predavajucich su super.
Dakujem velmi pekne za prispevok aj rady