pride mi hlupe kupovat si elektroniku (hlavne drahsiu)cez net. je lepsie si kupit mobil/mp3 v obchode, kde si ho mozes pozriet,opytat sa na co potrebujes, ako kupit nieco lacne cez net a este ti aj tak nakkoniec pride tehla v krabici.
myslim ze aj oblecenie je lepsie kupit v obchode,kde si to moze clovek vyskusat,pozret ako v tom vyzera. ked kupis cez net moze sa stat ze sa ti zrazu nepaci farba lebo na nete bola ina ako naozaj.
@janehonda no toto je dobra kktina ...na nete je elektronika takmer vzdy lacnejšia a to výrazne..a že opýtat sa načo potrebuješ xDD ...šak boha dneska maš 400 recenzíí,videí na YT atd. nevie ti uniknut žiadna info ...a ked tak mozes sa ist opýtat ale objednáš si to z domu
inac kupujem cez net prakticky vsetko pkrem jedla a topanok, kt si fakt potrebujem vyskusat, neznasam cim dalej tym viac chodit po preplnenych obchodoch.
cena je - ak sa da - taka, aby som neplatila postovne
@leilla vsak ja nehovorim ze nie je moznost vratenia. ale vzdy je lepsie napr. oblecenie si vyskusat a vidiet ako na tebe vyzera a tak kupit, ako kupit nieco z eshopu, kde veci vyzeraju trochu inak ako naozaj sui (trochu prikraslene) . a tiez reklamacia v kamennom obchode je ovela rychlejsia a jednoduchsia ako to vybavovat cez net.
takze nevidim dovod hned nadavat ludom do hlupakov,najskor sa nad mojim komentarom aspon zamysli
@janehonda mimochodom sama si v komentari @14 pisala ze take topanky si sama potrebujes vyskusat, ze ich nekupujes cez net. takze verim ze lepsie pochopis moj postoj ku kupovaniu veci v kamennych obchodoch
oblecenie sa da tiez kupit uplne v pohode, ak dokazes pouzit meter a zorientovat sa v tabulke velkosti (a moj problem s topankami je dany faktom, ze mam kazdu inak velku, a to je problem mna a nie nejakeho obchodu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
pride mi hlupe kupovat si elektroniku (hlavne drahsiu)cez net. je lepsie si kupit mobil/mp3 v obchode, kde si ho mozes pozriet,opytat sa na co potrebujes, ako kupit nieco lacne cez net a este ti aj tak nakkoniec pride tehla v krabici.
myslim ze aj oblecenie je lepsie kupit v obchode,kde si to moze clovek vyskusat,pozret ako v tom vyzera. ked kupis cez net moze sa stat ze sa ti zrazu nepaci farba lebo na nete bola ina ako naozaj.
a neviem koľko na to miniem :/ ale asi ani nechcem radšej vedieť!
ty si riadne hlupa teda
cena je - ak sa da - taka, aby som neplatila postovne
takze nevidim dovod hned nadavat ludom do hlupakov,najskor sa nad mojim komentarom aspon zamysli
narazala som na elektroniku.
oblecenie sa da tiez kupit uplne v pohode, ak dokazes pouzit meter a zorientovat sa v tabulke velkosti (a moj problem s topankami je dany faktom, ze mam kazdu inak velku, a to je problem mna a nie nejakeho obchodu)