@bluepanter väčšinou čo som od nich nakupoval tak som ani moc nepozeral po konkurenčných predajcoch, sa priznám. Ale je to lacnejšie než v kamennom obchode + navyše kamarát má možnosť odpočet DPH, čiže tam sa minimálne niečo ušetrí
@majo tak spomenul si alzu, ktorá sa celkom dá . Brat ešte kupoval v toshibapc.sk a ceny mali celkom fajn, i keď stránka toho shopu nevyzerá bohvieako seriózne. Ja som ešte kupoval externý hdd v euronicse cez ich stránku a bol tam najlacnejší v tej dobre.
najlepšie je však využívať porovnávače cien a v googli si treba pozrieť aj druhú stránku hľadania
@bluepanter ono dakedy nieje ani najdôležitejšia tá cena, ako skôr to, ako sa dá s nimi v prípade nejakého problému komunikovať. Čiže skúsenosti robia svoje. Z tej alzy som si kupoval akurát tak kartu do mobilu za fakt smiešne peniaze, ale teraz čo viem, tak tam išli ceny tiež kapánek hore.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
najlepšie je však využívať porovnávače cien a v googli si treba pozrieť aj druhú stránku hľadania