Ja byvam v BA na intraku Vranovska...vybavenie je dost ubohe ale ja som chlap mne netreba luxus...aj ked vacsinou dievcatam davaju vymalovane izby s novym nabytkom a nam odpadaju zo skrinky dvierka uz len pri dotyku...musim povedat ze je tam haluz a taka nezavislost aj ked musim byt do 9 na intraku ...zalezi od toho ci si potrpis na zivotne prostredie a mozno chytis aj nejake blbe spolubyvajuce
byva sa mi tu uzasne, izby su zariadene celkom v pohode, postupne ich vymaluvavaju
15.9. nam idu spustit WiFi, takze net aj na izbe (na stredoskolskom intaku luxus)
Vecierka do 21:30, no zalezi na vychovavatelovi (ja to mam tak, ze o 21:30 mu zavolam kde som a ked pridem hoci o 22:30, je to OKs, ale to je tym ze za 3 roky ani jeden pruser som nemal)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a mam to stastie ze som este nestretla svaba ani ine pliagy mi do izby nelezu, az na nejakeho popleteneho pavuka
byva sa mi tu uzasne, izby su zariadene celkom v pohode, postupne ich vymaluvavaju
15.9. nam idu spustit WiFi, takze net aj na izbe (na stredoskolskom intaku luxus)
Vecierka do 21:30, no zalezi na vychovavatelovi (ja to mam tak, ze o 21:30 mu zavolam kde som a ked pridem hoci o 22:30, je to OKs, ale to je tym ze za 3 roky ani jeden pruser som nemal)
inak maximalna volnost a super kamosi