Ahojte vsetci.....mam taky problem, zobrali ma do sucian a neviem ci mam ist na intrak do vrutok alebo do martina............dostalo sa tam este aj jedno dievca z tej istej skoly ako ja a chce aby som isla s nou do martina......ale ja by som radsej isla d
to mi pripomína ako ked sme sa so spolužiačkami dohadovali že aby sme šli spolu na strednú.. choj tam kam ty chceš a čo myslíš že ti bude lepšie.. však aj tam si nájdeš kamarátky..
no ja som tomu dievcatu povedala, ze chcem ist do vrutok a ona ma hned zacala prehovarat............lenze ona ma kamaratov na intraku v martine, ona tam chce ist asi hlavne iba kvoli nim........a nebudem hnusna, ked pojdem do vrutok???
@4 nebudes hnusna, pozri, ona chce ist do Martina tiez zo svojich vlastnych dovodov, a tie mas aj ty, tak si ich presad Ty s jej kamosmi v Martine vychadzat nemusis, a nerozhoduj sa len kvoli jednej osobe. Chod tak, kde chces ty Aj tak si najdes kamosku
@Conco určite nechoď kvôli kamarátke do Martina...to by si spravila najväčšiu hlúposť...kamošky si nájdeš...ale tam by mala ona svojich známych...a tebe by nemuseli vyhovovať...
alebo nech ide ona s tebou...či sa tak prispôsobí,ako sa ty chceš...
hnusná nebudeš určire,musíš sa ty rozhodnúť,kde chceš ísť.. veď nechceš hádam stráviť 4 roky dakde,kde nechceš byť len kvôli kamarátke,..určite to pochopí..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
alebo nech ide ona s tebou...či sa tak prispôsobí,ako sa ty chceš...
podľa mňa...Vrútky...