Buduci rok budem byvat na internate a citala som na internete, ze budicek je o 6:45 a chcem vediet ako je to ked ma ziak nultu hodinu tak moze vstat skorsie? dokonca este budem aj mhd vyuzivat tak potrebujem skorsie odist, ako sa riesia take veci?
my máme budíček o 7.00 a už ani nebudia .... na nultú keď ideš tak si vstaneš skôr, tak aby si nemeškala na hodinu.To vstávam 6.20 a úplne mi to stačí na chystanie potom ísť na raňajky a hneď do školy a hodina mi začína 7.10, takže pohoda .... a strava? My máme tak, že keď nemôžeme jesť niečo, že sme alergický tak to máme nahlásiť a budú nám variť zvlášť. Čo v mojom prípade neplatí, no nemal by byť problém s tým nechodiť na stravu, záleží od toho kam to ideš, všade sú iné pravidlá....
@olivamnam Síce nemám s internátmi skúsenosť (našťastie), ale pokiaľ budeš potrebovať vstať skôr, tak jednoducho vstaneš. Myslím si, že tá podmienka - budenie 6:45 je preto, pretože to je maximum dokedy môžu študenti spať. A čo sa týka jedla, treba im nahlásiť, na ktoré zložky si alergická a budú ti variť niektoré jedlá zvlášť.
no vieš čo lebo ti dovolia vstať z postele až 6.45 samozrejme že nie, funkcia budíčkov je na to "vypadni už z postele" ale pravdu ti už napísali vo vyšších komentoch, ono na stredoškolských intrákoch strašia nováčikov aby si hned od začiatku nedovolovali všeličo.
btw. keď stravu nemôžeš mať zo zdravotných dôvodov, lebo máš napr, celiakiu tak v jedálni sú ti povinný navariť jedlo ktoré spĺňa požiadavkam na tvoju stravu
Nebudia nás, máme si to my zariadiť aj keď tam bolo písané, že budíček je vtedy a vtedy. Stravu si môžeme odhlasovať a prihlasovať tiež ako chceme cez nejaký terminál a kartičku, po novom aj na nete, ktorú dostaneme prvý rok.
Kebyže na intráku, kde som bývala povieš ,,toto ti ja žrať nejdem,pretože to nemôžem " tak ti povedia ,,okej,navar si sám " Určite tam nik VIP pre tvoju osobu variť nik nebude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Jasné,že môžeš vstať skôr,jasné že môžeš odísť skôr,jasné že tam jesť nemusíš,keď donesieš papier od doktorky... Ideš na intrák,nie do väzenia...
btw. keď stravu nemôžeš mať zo zdravotných dôvodov, lebo máš napr, celiakiu tak v jedálni sú ti povinný navariť jedlo ktoré spĺňa požiadavkam na tvoju stravu
@4
Kebyže na intráku, kde som bývala povieš ,,toto ti ja žrať nejdem,pretože to nemôžem " tak ti povedia ,,okej,navar si sám " Určite tam nik VIP pre tvoju osobu variť nik nebude...
súhlasím s @2 to nie je väzenie