Ahojte, prosím vás našli ste na ich stránke tlačivo potrebné na podanie žiadosti o internát? Viacerí ľudia mi vraveli, že to tiež nenašli... alebo to sa bude riešiť až na tom predbežnom zápise? ďakujem za akékoľvek info .
@nin na zápise ti dajú taký papier s pokynmi o ubytovanie. musíš navštíviť stránku takú, kde elektronicky vypíšeš žiadosť a potom na e-mail ti príde v PDF formáte "tlačivo" už vyplnené, ktoré len vytlačíš. je to stránka, ktorá sa len tak vygoogliť nedá. Iba napísať url adresu rovno z toho papiera, čo dajú na zápise
chcem sa spýtať, na zápise 1.7 som sa nemohol zúčastniť, pretože som bol na operácii, išiel za mňa otec ako zástupca....
no ale doniesol len jediný formulár a to na vydanie preukazu študenta EU...dočítal som sa už aj o čestnom prehlásení a ani neviem či to vypísal a nechal tam....(zajtra sa ho spýtam)
čo všetko mi ešte treba? keďže nemám takmer žiadne informácie čo bolo na zápise...
@hado20 podla toho na aku fakultu ides, tak si podavas ziadost na ubytovanie, ak mas teda zaujem, vacsinou na strankach studentskeho parlamentu. no a inak asi nic ine, akurat, ze aj fotku na index ti uz asi bolo treba.. lebo v septembri, ked budu uvodne info. tak ti ho uz daju hotovy, tak neviem teraz.
@hado20 iba to čestne prehlasenie ti treba, nic ine nevraveli. ze to bude nejaka uvodna prednaska ci co... ten papier o vydanie preukazu studenta treba co najneskor poslat, ak chces sa ubytovat, na zapise sa daval papier s pokynmi na ubytovanie (neviem, kt. fakulta si) no a ak mas zaujem o intrak tak to treba vyplnit do 15.7.. na zapise sme vypisovali index aj evidencny list studenta. rozpravali nam ako to chodi, pytali sme sa otazky, na ktore nam oni odpovedali, dostali sme tiez aj zoznam so sportmi, na ktore sa mozes prihlasit na TV. My na MRIT to mame nepovinne, kredity za to nemame Take veci, na ktore predmety si mame dat pozor, cisla poslucharni ako su podelene, aby sme vedeli, ktora je v ktorej budove a take nepodstatne veci dalsie
neviem teraz, či náhodou každá fakulta nemá iný systém...
otec vraj všetky papiere, ktoré tam dostal, vypísal a nechal tam, takže predpokladám, že aj to čestné prehlásenie...
takže v prvom rade čo teraz potrebujem spraviť je poslať žiadosť o ten študentský preukaz a internát, toť by malo byť vše.
A dokonca vraj nie je žiadny formulár na podanie žiadosti o internát, ale že stačí ak to napíšem sám a pošlem im to, aj keď teraz neviem, či na adresu školy alebo internátu....
zatiaľ mi zo študijného odd. nikto neodpovedal, údajne 7.9 tam budú tie "tety" a budú poskytovať informácie osobne....takže tam zájdem a musím si vybrať ešte aj predmety, keďže mám zaškrtnuté všetky...
To cestne prehlasenie by si mal napisat ty a samizda na tom dalsom zapise doniest. Aspon nam to tak hovorili... a ziadost o internat vyplnujes v elektronickej forme vacsiinou to byva na stranke studentskeho parlamentu, potom ti oni poslu mail s tou ziadostou a ty ju musis este raz poslat postou na socialne oddelenie. Aspon na uctovnictve je to takto
formulár o čestnom prehlasení sa dá bezproblémovo stiahnuť, takže to potom vyriešim...
napísal som e-mail na študijné a dostala si mi odpoveď, že stačí podať žiadosť o internát...zrejme EUKE nemá žiadny formulár, pretože to mi spomenuté nebolo...
prišiel mi ďalší mail a už to tá "pani" upravila aj na stránke
"Študenti, ktorí v školskom roku 2011/2012 nastúpia do 1.ročníka na PHF EU v Košiciach a majú záujem o ubytovanie na internáte fakulty, musia poslať žiadosť o ubytovanie písomnou formou na adresu fakulty..."
@hado20 pisomnou formou znamenat moze aj, ze mas poslat formular vyplneny Tak ved nevymyslis si predsa tam text ze ziadam vas o ubytovanie atd. potrebuju iste informacie a keby kazdy napisal ine a nenapisal by tie potrebne, tak neviem. My v BA sme mali moznost aj vybrat si internat V KE je len jeden.
a to cestne prehlasenie mas doniest v septembri na druhy zapis!!!! a urcite index za teba otec podpisat nemohol aj ten budes musiet podpisat TY SAM.
kajaa...prosimta ty na ktoru fakultu ides?Ma zaujima,pretoze si pisala ze vy ste si mali aj moznost vybrat internat..ja som taku moznost nemala a teraz som zvedava co dostanem:/...my sme len vyplnili ziadost ale intrak tam sme nemali ziadnu moznost si vybrat......a este by som sa chcela spytat ci to tlacivo,co tam bol studentsky preukaz atd,tak ci to sa musi zaplatit tych 24e ci kolko to bolo...?....pretoze moji znami co tam boli tiez,tak mi tvrdia ze to sa neplati. ..tak som v pomykove...dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
no ale doniesol len jediný formulár a to na vydanie preukazu študenta EU...dočítal som sa už aj o čestnom prehlásení a ani neviem či to vypísal a nechal tam....(zajtra sa ho spýtam)
čo všetko mi ešte treba? keďže nemám takmer žiadne informácie čo bolo na zápise...
neviem teraz, či náhodou každá fakulta nemá iný systém...
otec vraj všetky papiere, ktoré tam dostal, vypísal a nechal tam, takže predpokladám, že aj to čestné prehlásenie...
takže v prvom rade čo teraz potrebujem spraviť je poslať žiadosť o ten študentský preukaz a internát, toť by malo byť vše.
A dokonca vraj nie je žiadny formulár na podanie žiadosti o internát, ale že stačí ak to napíšem sám a pošlem im to, aj keď teraz neviem, či na adresu školy alebo internátu....
zatiaľ mi zo študijného odd. nikto neodpovedal, údajne 7.9 tam budú tie "tety" a budú poskytovať informácie osobne....takže tam zájdem a musím si vybrať ešte aj predmety, keďže mám zaškrtnuté všetky...
To cestne prehlasenie by si mal napisat ty a samizda na tom dalsom zapise doniest. Aspon nam to tak hovorili... a ziadost o internat vyplnujes v elektronickej forme vacsiinou to byva na stranke studentskeho parlamentu, potom ti oni poslu mail s tou ziadostou a ty ju musis este raz poslat postou na socialne oddelenie. Aspon na uctovnictve je to takto
napísal som e-mail na študijné a dostala si mi odpoveď, že stačí podať žiadosť o internát...zrejme EUKE nemá žiadny formulár, pretože to mi spomenuté nebolo...
"Študenti, ktorí v školskom roku 2011/2012 nastúpia do 1.ročníka na PHF EU v Košiciach a majú záujem o ubytovanie na internáte fakulty, musia poslať žiadosť o ubytovanie písomnou formou na adresu fakulty..."
takže zrejme stačí písomne...
a to cestne prehlasenie mas doniest v septembri na druhy zapis!!!! a urcite index za teba otec podpisat nemohol aj ten budes musiet podpisat TY SAM.