Ahojte idem na intrak do Ba, prvy rocnik. Su intraky take ako sa hovori? Sama zurka, chlast, sex,vela sexu a neschopni spolubyvajuci? napiste svoje skusenosti a typy ako to prezit
záleží od ludí niekto sedí celý deň zavretý na izbe a vyjde von len keď si ide nakúpiť
a na niektorých izbách reve nonstop hudba,pije sa a robí sa iná zloba..
V prvom rocniku to mas tazke. Mnohi este neuricili svoje priority a hladaju to, co doma nikdy nezazili - slobodu, volnost, neviazanost. To je samozrejme na ukor tych, ktori chcu seriozne studovat a potrebuju priestor a v tom priesotre pokoj, lebo studium je vacsinou velmi narocne. Ja som velakrat zacinal ako prvak a raz som byval na izbe, kde cely den len hulili travu. V tomto pripade som akurat prestupoval a nedostal som internat pridelenu mojej fakulte, tak ma supli medzi neandertalcov. Kazdy vecer bolo nieco, boli tam baby aj chalani, vacsinou to bolo hlasne. Na konci roka sme vsetci odisli zo skol. V danom stadiu, urovne poznania Sveta som to prirodzene lutoval, ale potom som si uvedomil, ze to vlastne bol zazitok, ktory sa uz tazko zopakuje len tak hocikedy. Pokial budes vidiet po prychode na internat, ze je to nezlucitelne so zivotom, odporucal by som sa dohodnut s niekym a zobrat si nejaky byt do podnajmu. Nie som sice odbornik na Vysokoskolske studium, ale vacsina ludi to tak robi (keby si to nevedela). Ma to svoje vyhody, ale aj nevyhody. Vyhody uz poznas, ale k nevyhodam (v pripade, ak je to naozaj nezlucitelne so zivotom) sa mozno ani nedostanes, lebo to je v pripade, ked mas kvalitnych spolubyvajucich a potrebujes sa o ucive diskutovat a riesit rozne problemy: vacsinou totiz na byte nemas pristup k spolubyvajucim a budes mozno tak trochu "odrezana" od studentskeho zivota. Ano, predpoklada to do istej miery nejaku socialnu zrucnost, ktoru vacsinou prvaci nemaju a nemaju na vyber, musia zbierat skusenosti prostrednictvom pokusov a omylov. Tak, to je asi vsetko, co by som k tomu mohol povedat.
Mila @ssymonka ... Bratislava je plna neschopnych ludi, nie len samotne intraky. Bohu zial...
Ale neboj sa, nech bude akokolvek, urcite si ta nejaky babrak najde a riadne ta vyprasi. Urobi ti decko, ty pobezis s placom na potrat, babrak ta necha tak, neboj, aj ty si prejdes svojim kuskom sraciek
Ale hlavne hlavu hore. Nech nemas sraciek aj plnu hubu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ja som tento tyzden pat dni bola svedkom takychto veci ako popisujes
a na niektorých izbách reve nonstop hudba,pije sa a robí sa iná zloba..
Ale neboj sa, nech bude akokolvek, urcite si ta nejaky babrak najde a riadne ta vyprasi. Urobi ti decko, ty pobezis s placom na potrat, babrak ta necha tak, neboj, aj ty si prejdes svojim kuskom sraciek
Ale hlavne hlavu hore. Nech nemas sraciek aj plnu hubu