Viem poviete si , ze zas jedna blba prvacka ale fakt netusim ktorý intrák mi bol pridelení , kedze v ziadosti je uvedené iba , ze som ubytovana na VBB 815 na internáte VM Mlyny. Neviete ako zistím na ktorom intraku som ? Blbé komentáre si prosím nechajte
@1 ..na ktorom sa beztak nachádza ubytovacie oddelenie aj celá administratíva intrákov na mlynoch takže tam musí ísť každý kto sa tam chce bárskde ubytovať
@mimma3 No to si na šturáku čo je celkom v pohode, lebo je tam celá administratíva a je to najväčší a najvyšší intrák na mlynoch, a dokonca blok B myslím, že nedávno "inovovali" . Je to v pohode intrák, síce keď sa pozrieš prvý krát na izbu tak ti klesne úsmev ale to je tak všade a zvykneš si .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Tú budovu najdeš lahko,VBB je najvyšší intrak stuck_out_tongue:otom su tam atriaky a VBA - ten je spojeny s Bčkom,ale je odosť menší.
inak tieto prvácke stresy, to vám bola sranda kedysi síce keď uvidíš ten intrák, tak ťa trochu sranda prejde, ale potom to bude ok
máš to lepšie ako átriáky