Ktorý internát v Bratislave by ste odporučili? Je jedno či stredoškolský, alebo vysokoškolský, pokiaľ viem vo väčšine prípadov je im jedno z akej ste školy... Čo sa týka internátu, rád by som bol sám na izbe, wifi by nebola odveci, ale prežijem aj bez
mas 16? nemozes nas VS internat a hlavne pokial studujes na SS, to, ze im je jedno z akej si skoly je krepost ... najprv si tam preferovane skoly obsadzuju kapacity, potom ak vobec miesto zostane tak ine skoly ...
mala by tam byť, ale každopádne pokiaľ nie si buď: výborne sa učiaca / zdravotne postihnutá - aj napr. celiakia, cukrovka / doktorandka - najlepšie všetko do kopy, tak na jednolôžkovú izbu nemáš šancu
ak si na ss nemozes na vysokoskolskom intraku...jedine ak najdes napr. intrak co je k nejakej skole tak im je jedno z akej inej skoly si resp. nemusis byt z tej strednej skoly ktoremu dany intrak
aj aj by som potreboval najaky intrak, akykolvek v Bratislave, moze byt aj 2 na izbe , prinajhorsom 3... .... neviete nahodou ake stredne/ vysoke skoly mavaju volne kapacity (kde sa to proste nenaplni studentmi danej skoly) ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
v brne som platila 120 a to som bola na trojizbe.
áno, ale sú veľmi rýchlo obsadené
a @papak
nemáš trochu prehnané požiadavky? väčšina študentov je rada, že má kde hlavu zložiť na noc
božeeeeeeeeee zhorím na izbe s inými ľuďmi
prečo ideš osobne? ak si študent UK tak si predsa dávaš žiadosť eletronicky
mala by tam byť, ale každopádne pokiaľ nie si buď: výborne sa učiaca / zdravotne postihnutá - aj napr. celiakia, cukrovka / doktorandka - najlepšie všetko do kopy, tak na jednolôžkovú izbu nemáš šancu
dop.
idem tam volať zajtra