Ahojte ľudia. Potrebujem radu ako mam rodičov presvedčiť na školu v Košiciach. Pochádzam cca 1 hodinu od KE. Chcem tam ísť na strednu ale moji rodičia su proti lebo som vraj mlada na intrak. Ale ja by som aj dochádzať mohla ale stále su proti. Radu?
Nechcu tá pustiť na školu do KE pretože si mladá na intrak...
Ale cesta tam by ti zabrala hodinu...
Tak im povedz že nebudeš bývať na intraku ale každý deň dochádzať.
mam kamaratku ktora je z Gelnice a byvala v KE na internate. Skus im vysvetlit ze stredoskolsky internat je niečo ine ako vysokoskolsky, su tam vychovavatelia atd. Ak vychytas dobre spolubyvajuce tak to moze byt velmi dobra skusenost.
Presvec ich ze si rozumné dievča a nech ti trocha veria a v danom obore vidíš svoju budúcnosť alebo že to je naj škola pre teba .. ja som bol na strednej 200 km od domu a bolo to super
Normálne im prehovor do duše, že tá škola je to pravé pre teba a dochádzať sa ti neoplatí lebo nebudeš mať takmer žiaden voľný čas atď... Proste si k tomu sadnite a priprav si peckové argumenty
Začni pomaly...ukecaj ich, nech ti len dovolia skúsiť prijímačky, veď za to nič nedáš. A keď sa dobre umiestniš tak možno povolia ak nepovolia tak potom to rieš. Každopádne problém odsunutý na pár mesiacov
@staphylococcus To je dobrý nápad... Poviem že podávam na gympel a že druhú školu neviem kde mám poslať tak že či nemôžem skúsiť aspoň prijímačky. A keď nahodou sa umiestnim tak to už potom hádam dajak dám....
Intrak ma aj v tom vyhody ze ste spoluziaci blizko seba ze si viete pomoct, udrzujes lepsie vztahy a tak, isto lepsie jak dochadzat ...sice som v je na vysokoskolskom intraku ale myslim si ze princip je rovnaky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale cesta tam by ti zabrala hodinu...
Tak im povedz že nebudeš bývať na intraku ale každý deň dochádzať.