tí, ktorí bývate na intráku, platíte si ho sami alebo vám s tým pomáhajú rodičia? Koľko peňazí mesačne miniete?
Potrebujem ísť na intrák ale rodičia mi neprispejú. Dva a pol týždňa v auguste nebudem môcť ísť do práce. Chytá ma panika.
@Sypomka brigádu mám. Ale šéf na mňa pritlačil lebo videl, že dačo nedobre a že chodím nevyspatá. Máme mať odstávku a mala som mať 5 týždňov voľna. Tak sme sa dohodli že 3 z nich môžem byť v robote keď zruším druhú brigádu. Ale ako od septembra to bude v pohode. Len chcem vedieť či je viac takých čo si platia všetko sami alebo si to chujovo predsatvujem
* A zijem v Prahe, ak si z kosic tak maximalne za intrak budes platit o nieco menej, inak je zivot v KE rovnako financne narocny alebo dokonca aj trosku drahsi ako v Prahe
V našej škole je na intráku veľa takých, čo si platia sami. Ale náš intrák stojí cca 70€ (teda v prváku tak stál) a stravujú sa u nás v jedálni a platia cca 20€ na mesiac
Veď ale rodičia majú na teba vyživovaciu povinnosť. Ak im šibe normálne ich daj na súd. Viem že je tá predstava nepríjemná ale ak ti na vzdelaní záleží nevidím na tom nič zlé.
v ke davam za intrak 63 mesačne, prvy tyžden školy su vydavky okolo stovky a potom už len bežne ako strava a ine ked si chceš dopriať a to zaleži na tebe či šetriš alebo si uživaš život...mne rodičia predtym prispeli na platbu za intrak a nič viac ale mam socialne štipko čo mi všetko hradi ale pozor na brigadu, mam kamaratku tiež v ke ktora mala brigadu a takmer nič nespala, same zadania atd
Bývam v BA na intraku, platím 50€ na mesiac zaň. 36€ električenka na 3 mesiace. A na jedenie tak 20-30€ týždenne, plus nejaké to povyrazenie. Ale to je už na tebe, ako vieš šetriť. A nie, vifonky nie sú riešenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov