čo asi? žil život krála ... naučil sa tak žiť a nepozorovane by som sa dostával na miesta na ktorých by som nemal čo robiť, sledoval ludí ... bol takým prízrakom a duchom
dosť by ma ale trápilo že by som musel chodiť nahý ak by som chcel byť neviditelný uplne asi
a načo zrkadlo ? veď pozriem na ruku a vidím, že nič nevidím...
v tom prípade by to bolo asi ťažké, no bola by som rada aspoň, že sa nemusím "stajlúvať"
ale zasa, keby mi niečo padlo do oka a nevedela by som si to bez zrkadla vybrať... no....
Išiel by som domov s random ľuďmi Proste šlo by nejaké dievča ja by som šiel celý čas s ňou až k nej domov popozeral by som sa čo robí a jak by som sa nudil šiel by som do mesta a sťahoval by som ľuďom nohavice.
Ako prvé by som okamzite siel nejak vykradnut:
1. Banku
2. Elektro
3. Neviem milión ďalších vecí.
Keby kdosi tvrdil polícii ze lietajuce vrece bralo peniaze asi by to nehali tak.
Potom by som si sadol zacal premýšľať ze jak je to možné atď. Potom by som poďakoval Bohu a potom by prišli obavi ze co teraz.
A potom by som siel robiť "poriadok" kdosi co by spravil čosi co sa mi nelubi alebo kdosi koho nemám rád by som ich asi zmlátil a v noci zhodil comp zo stola a písal na papier ze HAHAHA a tak
natrela by som sa agáve a osypala kuričnou múkou... nepraktické ale čo už...a niekedy by som si lentak neiditelno zašla sa prechádza a tak .) a šla cestovať a tak .)a mohla by som písať knihy pod pseudonymom a daala ich vydávať za ukradnuté peniaze z bohatých víl a celebrít...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
dosť by ma ale trápilo že by som musel chodiť nahý ak by som chcel byť neviditelný uplne asi
ale aj by to bola sranda celkom
ale kurvajs šak by som chodila do školy a aj tak by som mala absenčky
v tom prípade by to bolo asi ťažké, no bola by som rada aspoň, že sa nemusím "stajlúvať"
ale zasa, keby mi niečo padlo do oka a nevedela by som si to bez zrkadla vybrať... no....
1. Banku
2. Elektro
3. Neviem milión ďalších vecí.
Keby kdosi tvrdil polícii ze lietajuce vrece bralo peniaze asi by to nehali tak.
Potom by som si sadol zacal premýšľať ze jak je to možné atď. Potom by som poďakoval Bohu a potom by prišli obavi ze co teraz.
A potom by som siel robiť "poriadok" kdosi co by spravil čosi co sa mi nelubi alebo kdosi koho nemám rád by som ich asi zmlátil a v noci zhodil comp zo stola a písal na papier ze HAHAHA a tak