je to tak, neodporúča sa to ešte .. ja som testoval aj pár beta verzii a aj túto oficialnu z 19.nasteho kedy vyšla .. nedá sa povedať že by telefon sám o sebe pracoval pomalšie, ale je tam vela chýb, pomalšie animacie su tam, čiže reakčná doba medzi stlačanim home buttonu a prepinanim sa z aplikacie do aplikacie sa podla mňa predlžila na dvojnasobok (čo ma neskutočne vytočilo) pretože už som nemal z mobilu ten svižny pocit a zažitok, laguje to občas, zničoho nič sa zasekáva na par stotín (ale to je normalne lebo je to prva verzia) .. dokonca som si všimol miernu zmenu vo fonte (toto je už len na mojom oku ale vidim to tam hlavne v konverzaciach imessage že ten fon je akoby trochu ,,neostrejší,,) ...
no a bol som nútený si nahodiť naspäť ios10 a dosť sa pohrávam s myšlienkou že zostanem na tejto verzii už pretože takto mi ten telefon ide dokonalo, najhorše je že apple uzatvorí ochvilku podpisovanie ios10 čo znamena že ked niekto vykoná aktualizaciu už sa na ios10 nikdy nedostane ... preto je velmi doležité sa rozhodnúť kedy aktualizovať a ako, osobne určite to stojí za vyskušanie nech človek vidí ale netreba stym čakať priliš dlho a cez itunes potom znovu obnoviť .. tu sa daju kontrolovať podpisy ešte, pokial bude ešte svietiť firmware na zeleno ešte sa da nainštalovať : » ipsw.me/#!/platform...
niektorí hovoria hovoria že by sa to určite malo zlepšiť prichodom 11.0.1 alebo až 11.1 a 11.2 .. neviem ... ratam že vtedy už asi apple nebude podpisovať 10.3.3 čiže ja pravdepodobne zostávam na tom na čom som ..
a fotky ani dáta to nevymazáva, odporučam urobiť icloud zalohu pred aktualizaciou
Mne zacal blbnut messenger, rychlejsie sa vybija ked je zapnute LTE a mam pocit ze pri niektorych animáciach je jemne jemne jemne pomalsi. Rozmyslam nad prechodom nas5, niekde som cital ze sa to da, ale este neviem ako.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
no a bol som nútený si nahodiť naspäť ios10 a dosť sa pohrávam s myšlienkou že zostanem na tejto verzii už pretože takto mi ten telefon ide dokonalo, najhorše je že apple uzatvorí ochvilku podpisovanie ios10 čo znamena že ked niekto vykoná aktualizaciu už sa na ios10 nikdy nedostane ... preto je velmi doležité sa rozhodnúť kedy aktualizovať a ako, osobne určite to stojí za vyskušanie nech človek vidí ale netreba stym čakať priliš dlho a cez itunes potom znovu obnoviť .. tu sa daju kontrolovať podpisy ešte, pokial bude ešte svietiť firmware na zeleno ešte sa da nainštalovať :
» ipsw.me/#!/platform...
niektorí hovoria hovoria že by sa to určite malo zlepšiť prichodom 11.0.1 alebo až 11.1 a 11.2 .. neviem ... ratam že vtedy už asi apple nebude podpisovať 10.3.3 čiže ja pravdepodobne zostávam na tom na čom som ..
a fotky ani dáta to nevymazáva, odporučam urobiť icloud zalohu pred aktualizaciou