@kevin Ani ja ho nemám a žijem, ľudia na Novej Guinei nikdy nevideli auto, žiarovku, bieleho človeka a žijú, to ale neznamená, že ona nemôže chcieť Ipad...
@simqasmile pocuvaj to si ani nekupuj, nielenze je to predrazene, ale je to uplna kokotina, s prepacenim za tu hodnotu to nema cenu, je to prvy takyto technologicky postup, dokonca ho IT porovnavaju s vodnym melonom aa dam ti radu ked si chces nieco podobne kupit tak si pohladaj o tom nejake recenzie a tak..
Ja som bola sama sebou prekvapena, ked sa mi tento produkt zapacil, ale urcite pockam, kym pridu s niecim podobnym aj ine firmy, aby som si mohla vybrat
Urcite sa uz aj ini dali do pohybu a neviem sa dockat skvelych dizajnov a vylepsovakov a zaujimavejsich cien of kors. Ked som sa vedela zamilovat do touch telefonov, isto budem spokojna aj s niecim takym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Nič proti, ale načo je 12 ročnej, taká predražená hlúposť ako IPad ?
Nemôžem sa opýtať ?
Ja ho tiež nemám & nepotrebujem a žijem..
Ale okey
a podla vsetkeho asi 22.augusta ale je tazko povedat nakolko termin menia....
» www.mojipod.sk/ipad/kde-kupit-...
tak ako ona ma pravo chciet ipad tak ma aj on pravo opytat sa koho chce co chce
Dík, že si sa ma zastal
@pernik
Ty tiež rád míňaš prachy ?
Neviem, či je vhodné hovoriť o 13 ročnej, ako keby to boli jej peniaze, ale oukej..
A ja jej nehovorím, že si to nemôže kúpiť.
Iba som sa normálne opýtal, že načo to potrebuje a doložil som fakt, ktorý je pravdivý; že je to predražená blbosť.
Ale mam ho prave v rukach a som do neho zaMilovanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Urcite sa uz aj ini dali do pohybu a neviem sa dockat skvelych dizajnov a vylepsovakov a zaujimavejsich cien of kors. Ked som sa vedela zamilovat do touch telefonov, isto budem spokojna aj s niecim takym