Ahojte, určite je tu veľa "technických typov" tak dúfam že mi niekto bude vedieť poradiť
Všetky wifi (v škole, v meste, v obchodných centrách) mi fungujú úplne normálne, len doma sa mi často stáva že aj keď mám plný signál tak sa nevie prip
@jessiqa podobny problem som mal v skole na univerzitnom wifi. nedalo sa pripojit ani s macom, ani s ipadom a ani s ufonom. ked som sa bol pytat u kompetentnych, povedali mi, ze mali nejak nastaveny router a nejakym zahadnym sposobom vysielal signal a mohol sa nan pripojit len uzivatel, ktory pouzival nie apple produkt. absolutne som tomu nechapal ale toto bolo jeho vysvetlenie po asi polroku zjednocovali siet na celej skole a odvtedy to ide v pohode.
skus zmenit frekvenciu vysielaneho signalu. to som sa docital tak namatkovo na apple support fore este v tych casoch, takze by to mohlo fungovat.
sklamem ta, ale nie si sama, tento problem je medzinarodny a netyka sa len teba.. uz ked vysiel iphone 3 v roku 2008/9 ci kedy tak kupci mavali tento problem po celom svete.. vsade wificko funguje okrem domu.. proste apple je na hovno. tento problem je inak najviac diskutovany na apple forach a nikto nic nevyriesil
s tymto mal problem aj sused (iphone 3g) a doteraz sa nam ho nepodarilo vyriesit...a aj svoj iphone co som mal doma kym som ho predal sa furt z domacej wifi odpajal..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Trochu odveci, ale... čo už...
skus zmenit frekvenciu vysielaneho signalu. to som sa docital tak namatkovo na apple support fore este v tych casoch, takze by to mohlo fungovat.