@levis iOS 7.1 je odladeny pre iphone 4 tak mal by byt pohode ale 4s je dva krat rychlejsi tak skôr ten by som odporucal a reci typu sugy1 sa neoplati komentovat
@sugy1 kolko ajfonov si mal? kolko si ich opravil? kto povedal ze sa nedaju rozobrat? ja som povedal ze Apple org servis v BA ti neopravi fon ale vymeni ti ho a za 4 dni ho mas s5 doma v ruke povec robi to samsung htc alebo nejaka ina android vec? nemyslim je jasne ze sa da opravit kazdy jeden ajfon zvldne to clovek aj doma a new display + touch cast zozenies na nete za 30€ tak ak nemas nejake realne argumenty na podporu bludov co tvrdis a nikdy si nemal ajfon nehovorim ze si ho nevidel a dva krat si do neho netukol hovorim o pouzivani aspon mesiac pripadne riesenie servisu a pristupu predjacov k tebe ako zakaznikovi tak nemyslim ze mas pravo sirit bludy
podla mna je to vela - za 4 by som uz ani 100 asi teraz nedal. Novy iOs vobec nieje prisposobeny na stvorkove iphony (uplne ti ho spomaly a zacne sekat). Ked chces, ja ti predam moj 5.. 32gb za 300e
Iphone si dokažes opravit aj sam na bazoši kazdy predava nieake sučiatsky ale Apple Iphone by som nekupoval vsštko musisš robit cez itunes čo je dost dementne radšej si kup nieakeho androida lebo za 150 iphone kupis ale v akom stave
@sugy1 milujem závistlivých curinov ako ty ktorý na iPhone nikdy nemali a ani nebudú mat a tak nikdy nebudú mat právo hovoriť takéto kekeciny lebo nebudú nikdy vidieť čaro týchto telefónov @levis 4 uz si nekupuj ja mám 4 a uz sa chystám meniť lebo uz to nie je tak svizne ale nesúhlasím celkom s @drhouse lebo mne práveže začal ísť lepšie s novým systémom
A celkovo som užívateľom elektroniky od značky Apple uz 6 rokov a nikdy som nemal väčší problém ktorý by som si nevedel sám odstrániť zalacno aj po skončení záruky a záručný servis je neporovnatelny so servismi iných značiek kde sa snažia nájsť dôvod aby ti nevymenili tlačítko ktoré stojí euro .. Toto je úplne iné rozmýšľanie a úcta k zákazníkovi a ako uz bolo spomínané mení sa kus za kus
@michal468ca uz len to, ze ma niekto iphone je ukazka toho, ze ma niekto peniaze
Kde jaky blazon co zaraba 600€ mesacne alebo dokonca len brigaduje si rozbije prasiatko a ide si kupit iphone aby sa citil ako pan, ze na to ma pritom na vsetkom inom setri a pomaly nema co jest, hlavne ze si s telefonom vylepsi svoj image pritom je xy ludi co na to maju no radsej si kupia telefon za rozumne peniaze a nie takuto predrazenu hracku.
Nech si kazdy kupuje co chce, no vonkoncom si nemyslim, ze zrovna iphone by bol ukazkou toho, ci nan niekto ma lebo su ludia, co sa potrebuju len predvadzat.
@michal468ca kus za kus sa meni len v pripade apple care+ alebo ak kupujes z premium resellera a uznaju, ze ta porucha je hodna vymeny. Inac sa postupuje uplne rovnako, do servisneho centra. Sme na slovensku.
A tym prvym odsekom k sugymu dobre meno userom nerobis, aj ked sugy to tiez napisal ako cock.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
jáj
vlastne to sa ti neoplatí defaultne, nie je to funkcia ceny
4 je uz relatívne stara a uz aj pomalá a nebudu ti dobre pracovat vsetky aplikacie
@levis 4 uz si nekupuj ja mám 4 a uz sa chystám meniť lebo uz to nie je tak svizne ale nesúhlasím celkom s @drhouse lebo mne práveže začal ísť lepšie s novým systémom
A celkovo som užívateľom elektroniky od značky Apple uz 6 rokov a nikdy som nemal väčší problém ktorý by som si nevedel sám odstrániť zalacno aj po skončení záruky a záručný servis je neporovnatelny so servismi iných značiek kde sa snažia nájsť dôvod aby ti nevymenili tlačítko ktoré stojí euro .. Toto je úplne iné rozmýšľanie a úcta k zákazníkovi a ako uz bolo spomínané mení sa kus za kus
Kde jaky blazon co zaraba 600€ mesacne alebo dokonca len brigaduje si rozbije prasiatko a ide si kupit iphone aby sa citil ako pan, ze na to ma pritom na vsetkom inom setri a pomaly nema co jest, hlavne ze si s telefonom vylepsi svoj image pritom je xy ludi co na to maju no radsej si kupia telefon za rozumne peniaze a nie takuto predrazenu hracku.
Nech si kazdy kupuje co chce, no vonkoncom si nemyslim, ze zrovna iphone by bol ukazkou toho, ci nan niekto ma lebo su ludia, co sa potrebuju len predvadzat.
A tym prvym odsekom k sugymu dobre meno userom nerobis, aj ked sugy to tiez napisal ako cock.