Mám iphone 5 a mám problém, že kamera nefunguje.. zobrazí len čiernu obrazovku a nič viac.. predná kamera funguje.. kúpil som novú kameru, vymenil ju no aj tak nefunguje.. zobrazí to isté.. neviem kde je problém.. nemá niekto z vás taký istý problém alebo mal ?
ja som menila power button na 5ke, cely flex aj s volume buttonmi a takisto to nepomohlo proste nefunguje dalej, a diel bol pouzity z iphonu na ktorom siel.. takze podobna zahada, ale kaslem na to nechce sa mi uz rypat v tom pouzivam assistive touch
este je sanca ze si kupil tiez pokazenu kameru keby sa velmi nudis a mas k dispozicii dosku z ineho iphonu to skus na nej no.. ak pojdu co asi hej tak je chyba na tvojej doske asi, co je blbe :-!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Mám iphone 5 a mám problém, že kamera nefunguje.. zobrazí len čiernu obrazovku a nič viac.. predná kamera funguje.. kúpil som novú kameru, vymenil ju no aj tak nefunguje.. zobrazí to isté.. neviem kde je problém.. nemá niekto z vás taký istý problém alebo mal ?
ďakujem za odpovede