@thevanderdark Pockaj apple sa uz dlhsiu dobu pohrava s myslienkou vodotesneho zariadenia a vydali aj par sprav o tom, ze ak sa dohodnu s istou firmou, ktora sa zaobera tymto "postrekom", 5 by uz mohla byt aj vodotesna. Zatial, ak chces, mozes si dat zvodotesnit telefon za 70 dolacov
@1 Tiež mi napadlo že keď každé zariadenie je o toľko super lepšie ako predchádzajúce a to z roka na rok tak sa mi ho vlastne neoplatí ani kupovať Bude zastaralé skôr ako ho poriadne využijem
@james144 A zas take zastarale nie je. Pri prechode zo 4 na 4s az na siri, novy fotak, stabilizaciu obrazu a podobne srandicky okolo objektivu, v podstate nic take prevratne neprislo. Vacsinou tak byva ze jeden model je vylepseny a jeden je taky, ktory by mal priniest nieco nove. Ale vzhladom na dnesne pomery uz nie je mnoho revolucnych veci s ktorymi by apple prisiel. Za jobsa by sa mozno nieco prevratne udialo ale "novy" apple sa uz len akoby hnal za cislami a zabudol na vsetko, co doteraz predstavoval. Co je dost smutne
A navyse, ak si apple bude stat za tym, co povedal, nebude uz ziaden iphone 5, ale len iphone podobne ako nie je imac 2,3,4,15, nebude cislovat ani iphony, podobne ako to spravil pri novom ipade. Cize uz ziadne cisla
A co sa tyka dizajnu, displej by som urcite nemenil a nechal 3,5", a mne by ani nevadilo, keby mal rovnaky dizajn ako 4/4s
@idiotproof ohlasila si to aspon na policii? Co tak pocuvam, plno majitelom sa ich telefony vratili sice trebalo vkuse tu policiu buzerovat nech nieco robia, a obcas im vratili a nasli telefon az po roku, ale predsa
@trdelniiiq som v uk a fon je kupeny na svk co veciam nepomaha a aj tak ho nechcem naspat ked uz bol "zneuceteny" mozem sa im na to.. z okna divat jedine co ma mrzi je ze som prisla o celkom handy fotak a fotky a spravy v nom.. inak to je len vec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A co sa tyka dizajnu, displej by som urcite nemenil a nechal 3,5", a mne by ani nevadilo, keby mal rovnaky dizajn ako 4/4s
» www.letemsvetemapplem.eu/2012/03/30/appl...
@fxx pokial neukradnu teba tak je vsetko v pohode