Ahojte prosím vás je lepší iPhone 6 alebo iPhone 6 Plus? Dostala som 6 Plus ako darček a neviem či ho nemám dať zameniť za menší.. Preto by som chcela počuť vaše skúsenosti a tak A ako to je s baterkou pri iPhone 6 ? Vydrží aspoň celý deň (facebok,
@smileykaja Tak podľa toho ako ti padne, ja by som osobne zobral už 6 plus kvôli väčšej výdrži batérie... a keďže rád fotím a potrebujem vidieť veľkoplošne čo som odfotil, tak aj preto + kvôli videám a možno aj nejakým kvalitným hrám...kebyže chcem kompaktný menší tak si radšej zoberiem iphone5s namiesto 6ky kvôli cene a zas veľký rozdiel medzi rozlíšením až tak nie je
@smileykaja no hrozné niečo s tou batériou ale aj keby si sa toho obávala existuje extérna batéria za pár eur, s ktorou si v pohodke dobiješ mobil dáš ju do tašky, kabelky, pripojiš na ňu mobil a iphone sa ti nabíja v pohybe » www.touch.sk/xiaomi-externa-...
tiež som sa strašne obával tej veľkosti, no do mojej ruky padne presne.... ale je dosť veľký musím uznať... no stabilizácia obrazu a výdrž batérie ma presvedčili o tom že bude lepšie si vybrať 6 Plus.... a som rád...
naozaj.... 5 a 5s majú rovnakú batériu..... a mne proste v škole mobil vydrží nabitý asi 8 hodín.... s tým že ráno o 7:00 mám 100% a o 15:00 mám 12% no som na ňom v kuse.... zapnutý internet v mobile, sem tam wifi.... foťák
a 6 Plus, od rána 7:00 do teraz 23:00 som na ňom celý čas a ešte mu dávam riadne zabrať.... A mám 26 %
iPhone 6 má síce lepšiu baterku ako 5s, no má aj väčší display čiže je to vlastne narovnako....
6 Plus určite budeš nabíjať každý deň pretože nebudeš chcieť ísť mimo domu s 30% no keď ráno odídeš ešte večer budeš zaspávať s tým že ti nebude trčať kábel z rúk.... napichnutie na nabíjačku bude to posledné čo urobíš, kdež to pri 5ke nabíjam o 15:00 a ešte pred spaním
@floyd1023 mne otec hovorí, že s tým Ping pong možem ísť hrať.. A je jediný človek, ktorý ma odhovára aby som si menší zobrala takze uz sama neviem, že ktorý.. Tak je uz druhý deň zabalený
mam 6tku a baterka vydrzi dost,od 6 rana do 9 vecer mam 20 % a to som na nom vkuse plus zapnuty net a vsetko, kebyze sa tolko nehram tak v poho aj dva dni
tak si mozes kuknut v albume co som fotila jazero a podla mna foti dobre ja by som urcite brala radsej 6 hlavne kvoli velkosti lebo uz s tymto sa horsie manipuluje neviem si to predstavit s pluskom
@kirk6661 bála som sa tej výdrž ale vydrží krásne. Presne deň a pol pri takom polovičnom používaní. Ale zase ak som pol dňa na fb, hry, keynote atď.. tak mi nevydrží celý deň.. Prešla som zo samsungu na apple.. bola som milo prekvapená, nechápem čo každý má na Apple.. Inak ďakujem za odpoveď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@4 nech si ho dá reklamovať a nech jej vymenia batériu
tiež som sa strašne obával tej veľkosti, no do mojej ruky padne presne.... ale je dosť veľký musím uznať... no stabilizácia obrazu a výdrž batérie ma presvedčili o tom že bude lepšie si vybrať 6 Plus.... a som rád...
naozaj.... 5 a 5s majú rovnakú batériu..... a mne proste v škole mobil vydrží nabitý asi 8 hodín.... s tým že ráno o 7:00 mám 100% a o 15:00 mám 12% no som na ňom v kuse.... zapnutý internet v mobile, sem tam wifi.... foťák
a 6 Plus, od rána 7:00 do teraz 23:00 som na ňom celý čas a ešte mu dávam riadne zabrať.... A mám 26 %
iPhone 6 má síce lepšiu baterku ako 5s, no má aj väčší display čiže je to vlastne narovnako....
6 Plus určite budeš nabíjať každý deň pretože nebudeš chcieť ísť mimo domu s 30% no keď ráno odídeš ešte večer budeš zaspávať s tým že ti nebude trčať kábel z rúk.... napichnutie na nabíjačku bude to posledné čo urobíš, kdež to pri 5ke nabíjam o 15:00 a ešte pred spaním
precitaj si o vydrzi 6 plus, typci pisali, ze 3 dni vydrzala bateria
@doyouhearme sme to doplietli poriadne : D
Ale aby si nelutovala, tak asi by som ti odporucil 6
@floyd1023 ďakujem