Čaute mam iPhone 6 a mam nejake labilné stredne tlačidlo. Proste keď ho stáčam tak to krupne ako keby tam mam nejaký kus suchého chleba alebo čo uznali by mi reklamáciu? Alebo by sa niečo dalo stým robit? Mam ho necelý rok
povymyslaj si tam nejake veci ked to budes opisovat a vymenia ti to za novy kus. ja si vzdy takto setrim reklamaciu pred koncom zaruky aby som mal po dvoch rokoch novy kus
@tommyhot je jedno pri tom kde si kupiš iphone ? či cez eshop nejakej stranky alebo cez operatora? keď prideš do apple store tak ti vyreklamuju kus resp. ho vymenia za nový ?
@lacius neviem ci to boli "repasy" ale telefon bol v stave noveho noveho kusu bez oderkov a podobnych srand co po dvoch rokoch pádoch a vymlatenej baterky urcite potesi hehe
@melancholik vyreklamovat ho mozes hocikde v ramci krajiny (iPhone sa neda reklamovat medzinarodne ak nemas medzinarodnu zaruku) ak ma menej ako rok, ale vymenia ti ho kus za kus len ak si ho kupil z Apple Store.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Kazdopadne toto ti vyreklamuju, kedze nie si jediny. Home button sa kazi nonstop.
Hehe, tak určite. Ak si aj dostal iný kus, tak sa jednalo o repas.