DOteraz som nemala problém, ale posledné týždne sa neviem dostať k svojim fotkám, chcela by som si ich ako vždy presunúť z mobilu do pc, ,lenže ked otvorím priečinok v pc DCIM a priečinky 102APPLE..... tak je tam pár fotiek, kde sú všetky fotky? :/
ano icloud mám, ale keď stiahnem odtiaľ fotku do pc, náhodou vytlačím, tak je to taká nahovno kvalita... že to je mi na 2 veci doteraz nebol problém, tak tomu nechápem
@nightrain ja ich mám zálohované na icloud, lenže ich chcem mať v pc a tam si ich triediť podľa toho čo na nich je @melancholik to je nejaký program, ktorý si stiahnem do pc alebo mobilu a presunie sa mi to všetko?
@kosmiklove pozerala som to teraz v nastaveniach iCloudu a mam tam akurat zaškrtnuté ,,optimalizovať úložisko iphonu" tak neviem či v tom bude problem... a potom ,,stiahnut a ponechat originaly" nemam zaskrtnute
a uplne dole je ,,HDR ,,zachovať normalnu" a to mam zaškrnuté tak teraz neviem čo z toho je problém
,,optimalizovať úložisko iphonu" - by som povedal ze to je prave to ze ti to bude mazat fotky ktore su zalohovane aby ti nezaberali miesto...takze ak nechces aby ti to mazalo fotky daj fajku prec
,,stiahnut a ponechat originaly" - a tu by si asi mala mat fajku pretoze to bude mat asi nieco s tou kvalitou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@melancholik to je nejaký program, ktorý si stiahnem do pc alebo mobilu a presunie sa mi to všetko?
@nightrain ked chces aby ti zalohovalo fotky v plnej kvalite tak to neni neobmedzene. mne 20 megove fotky osekava na 3 co neni bohvie co...
a uplne dole je ,,HDR ,,zachovať normalnu" a to mam zaškrnuté tak teraz neviem čo z toho je problém
,,stiahnut a ponechat originaly" - a tu by si asi mala mat fajku pretoze to bude mat asi nieco s tou kvalitou
a hdr si mozes nechat zaskrknute