Ahojte chcela by som sa spýtať ako to je so softvérovým úložiskom... Mám 4S a zatiaľ iOS 7 a chcela by som 8 no tam mi treba voľné 4,6GB a moj telefón má len 8GB.. Myslíte,že sa mi oplatí sťahovať iOS8?
ja mám tiež 4S a nechystám sa na iOS 8, myslím že by to nijak neprospelo, spomalilo by to mobil, možno keby mám 5S tak uvažujem, ale takto nemám dôvod...a vôbec, 7-čka mi vyhovuje
@danieldevil a koľko GB máš? Lebo mne tých 8GB je strašne málo,stačí mi skype instagram messenger a už si musím dávať pozor na pamať :/ aj preto sa mi ten iOS8 moc nevidí
@trdelniiiq neviem jak to funguje cez itunes v PC,nemám iOS dlho.... Ešte som si to nestiahla,možno neskôr keď budú dostupné tie aktualizácie a opravy....
@jenner tam ti staci pripojit iphone do usb, otvorit itunes, vybehne ti, ze je dostupna aktualizacia a das len stiahnut a aktualizovat sw. vsetko sa spravi samo. ale pockal by som s tym este minimalne do 8.1, ktora by mala byt uz coskoro alebo si nechal 7.1.2 uplne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov