prosim vas vie mi niekto poradit.. Nfunuguj mi niektore pismenka na iphone .. V isotre mi povedali že je to chyba softweru tak som urobila restore celeho iphonu cez itunes ale stale to pretrvava.. Vie mi niekto poradit prosim
@lila256 urobila si restore s obnovou zo zalohy alebo bez obnovy ?ak sobnovou tak skus bez či to bude stale robiť a ak hej tak potom neviem, servis asi
@lila256 viac specifikuj problem..zacalo to robit zrazu, nefunguje ti odkedy si ho vybalila z krabice, nefunguje ti od ios 6/predtym pri starsich ios, atd...
@lila256 ked si robila restore, davala si potom obnovu zo zalohy alebo cisty restore priamo z apple serveru? Pripoj ufona do itunes, sprav si cisty restore, to znamena bez nasledneho nahratia backupu a skus. Ak nepomoze, skus si resetnut priamo v telefone nastavenia, resp hodit fon do povodneho nastavenia/zmenit jazyk klavesnice. Ked to skusis a nepomoze, daj mi vediet
@trdelniiiq davala som to bez zalohy ale zajtra to možem skusit znova . A potom aj čisty restor . Aj v telefone som resetovala . Proste nič mi nepomoholo ..
@lila256 mm, tak to je zaujimave..mas v nom uz ios 6? Ono, skus este napisat na macblog.sk, pripadne skoc do nejakeho premium resellera, ktoreho mas v okoli a povedz im vsetko, co si doteraz skusila a ci ti neporadia nieco blizsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Poviem ti pravdu ...netušim dostala som ho takže neviem.. Proste len tak mi to prestalo ist. A je to" tlačitko "I, M,K