saak ale bude mrte drahy tuna unas, ak sa tu bude dat vobec kupit bez pausalu...to si radsej kupim iPod classic 80GB a nejaky premakany sonyericsson...
Inak, keby som hypoteticky poznal uja z Apple, ktory sa stara o slovensko, tak by mi mozno povedal, ze coskoro bude Orange predavat iPhone, sice drahsie, ale stale prijatelnejsie,
potom pride T-mobile, ktory sa snazia donutit aby ho predaval za korunu k pausalu...
iPhone je síce, pekný kusok ale len pekný . Nevidím na nom nič revolučné okrem pekného doktykového displeju a štýlu. Je navrhnutí tak aby pekne opantal teenegerov svojim špičkovym vzhladom.
Hej mne sa tiez osobne velmi páči, ale za cenu iphonu existuju v dnešnej dobe aj vykonnejšie a lepšie telefony. Chcem si ho kupiť, ale stále dobre premyslam a uvazujem či to bude právne najlepšie rozhodnutie. Nuž este si to premyslim max do konca leta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
par mesiacov...
ja som ochotny kempovat pred obchodakom Orange aby som bol medzi prvymi legalnymi majitelmi iPhonu
na slovesnku bude do konca roka...
» www.apple.com/iphone/gallery/...
potom pride T-mobile, ktory sa snazia donutit aby ho predaval za korunu k pausalu...
inak, novy iphone stoji polovicu ako ten prvy
vianoceee!
Mimochodom vies o tom ze sme vsetci miloinary?
Ja sa nanho tiez tesim, zacinam setrit na MBP aj k tomu,lebo MB nestaci.
Hej mne sa tiez osobne velmi páči, ale za cenu iphonu existuju v dnešnej dobe aj vykonnejšie a lepšie telefony. Chcem si ho kupiť, ale stále dobre premyslam a uvazujem či to bude právne najlepšie rozhodnutie. Nuž este si to premyslim max do konca leta.