Je blbosť, že s "8GB verziou sa dá len volať". Ja mám 8 GB verziu, mám tam cez tisíc fotiek,tri či štyri appky a hudba sa ti tam udrží určite tiež. Ak naozaj potrebuješ mobil len na uvedené veci, tak ti to postačí.
ja mam 16 gb a nestaci mi to ani nahodou, kazdu chvilu davam fotky do pocitaca a aj tak mi furt pise pamat plna. ale ja mam okolo 1000 fotiek za mesiac vratane screenshotov atd a nechcu sa mi premazavst nikdy
ale hudby tam vobec nemam nejak vela, diskografiu muse a 1 album bastíle to je vsetko, ale vobec mi to nestaci no ta pamat
Ja mam 8GB Lumiu, mam tam plno appiek a par hier a nemam problem. To malo hudby co mam, mam na pamatovke, fotky sa mi zalohuju na cloud a automaticky mazu.
Stačiť by podľa mňa stačilo, ale problém nastane keď si budeš chcieť aktualizovať ios, mám pocit že iPhone 5C 8GB, stým mal problémy pri ios 8 nakoľko tá aktualizácia vyžadovalo voľného miesta cez 4GB.
@jurito To že tam mám fotky neznamená,že som na nich ja,čiže neviem na čo si narážal. Mám tam fotky do školy,kresby,posťahované fotky,obrázky a podobne. Nefotím seba. Neviem čo je na tom tak vtipné.
No bože, tak som pre tentokrát nepochopila sarkazmus, teraz sa z toho všetci poseriete a budete to ešte mesiac riešiť, lebo máte všetci tituly a ste neomylný...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@6
ale hudby tam vobec nemam nejak vela, diskografiu muse a 1 album bastíle to je vsetko, ale vobec mi to nestaci no ta pamat
Sarkazmus