Ahojte! Potrebujem radu. Niekedy v buducnosti kupit Iphone ale potrebujem názor niekoho kto má Iphone. Prosím píšte dobré a zlé veci na Iphone. Vopred ďakujem.
tak niekedy v budúcnosti si pozri recenzei a názory, je toho fakt plný net, svet je rozdelený na dva tábory, jeden je za, druhý proti...takže googli a študuj
ja mám ipod touch, čo je v podstate ajfon bez simky.
vyhovuje mi po všetkých stránkach, jediná vec, čo mi prekáža dosť silno a je asi dôvodom (okrem ceny ofc) prečo by som už do iosu nešla, je to jebnuté pridávanie hudby cez itunes, ktoré sa mi nechce nikdy robiť, lebo rozbehať to na mojom počítači tak, aby to pekne šlo a poslúchalo ma je náročné.
no a ešte sa mi nikdy nepodarilo pridať do mailu prílohu odtiaľ a nemá to zadarmo niektoré appky ktoré inde zadarmo sú.
ale inak je ios jednoduchý na pochopenie (aj keď prvú polhodinu som čumela na to ako debil) a tak no. aj fotia fajne tie nové veci aj všeličo, ale nemyslím, že by si išiel využívať taký mobil naplno.
@skillet vyšlo mi 125-130, takze asi tvoja metóda nefunguje a nie, nerobila som si testy cez internet
Aj keby mal niekto nokiu 3310, neovplyvňuje to jeho IQ
@skillet Mal si iPhone niekedy ? Mal som 3GS, 4, 4S a aj 5 k tomu aj Android a teraz WP . A na posledné misto by som dal Android . Na ios neviem nájsť žiadne chyby aspoň podľa môjho používania...
jj, neseka, rychlo vsecko robi, je super
drbnuty ajtuns, ktory sa mi nechce riesit, takze v nom nemam skoro ziadnu hudbu
a este ma sere, ze mi nejde ta skusobna verzia apple music co je teraz, lebo som nezadala cislo uctu ani ho tam proste nedam, i ked je to skusobna verzia, ktora je zadarmo proste
a slaba baterka, ale to maju vsetky mobily pomaly
Ak si ho nemozes dovolit tak si ho nekupuj. To iste hovorim aj mojej sestre, ktora chce kupit hoci aj pouzity, len aby sa (predpokladam) v skole mohla pochvalit, ze ma iPhone. Bola ochotna minut vsetky peniaze co dostala za brigadu a mamka ju v tom este aj podporovala (nakoniec nic lacne nezohnala). Ludom jebe...
P.S. mam iPhone, ale ja si ho mozem dovolit a hlavne ho pouzivam len o nieco menej ako pocitac. Cize dost casto.
Co sa tyka androidov, pre mna je to absolutne nepouzitelne a po roku som to hodil do suflika. Nehovoriac o tych otrasnych appkach na play store. Za mna urcite nie. Windows phone som nikdy nevlastnil ale drzal som ho v ruke viackrat a paci sa mi. Je to rychle, nepotrebuje to milion jadier a ram ako zasekany android a kedze vacsina ludi ma windows tak je tam ta ista vyhoda, preco ja mam vsetky zariadenia od Apple. Jednoducha a intuitivna moznost synchronizovat data medzi zariadeniami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Zlé- je to ajfon.
Ak ho máš pod 90 tak jedine iPhone.
90-110 už môžeš uvažovať aj medzi Androidom
110 + jedine Android alebo Wphone
V psychotestoch mi vyšlo 123, celkom fajn nie ?
@etelnair načo ti bude keď sa ajtak odpáliš ? Kúp si radšej nejakú poriadnu výbušninu
vyhovuje mi po všetkých stránkach, jediná vec, čo mi prekáža dosť silno a je asi dôvodom (okrem ceny ofc) prečo by som už do iosu nešla, je to jebnuté pridávanie hudby cez itunes, ktoré sa mi nechce nikdy robiť, lebo rozbehať to na mojom počítači tak, aby to pekne šlo a poslúchalo ma je náročné.
no a ešte sa mi nikdy nepodarilo pridať do mailu prílohu odtiaľ a nemá to zadarmo niektoré appky ktoré inde zadarmo sú.
ale inak je ios jednoduchý na pochopenie (aj keď prvú polhodinu som čumela na to ako debil) a tak no. aj fotia fajne tie nové veci aj všeličo, ale nemyslím, že by si išiel využívať taký mobil naplno.
Aj keby mal niekto nokiu 3310, neovplyvňuje to jeho IQ
ine je mi jedno uz
pojebany pomaly android na octacore
drbnuty ajtuns, ktory sa mi nechce riesit, takze v nom nemam skoro ziadnu hudbu
a este ma sere, ze mi nejde ta skusobna verzia apple music co je teraz, lebo som nezadala cislo uctu ani ho tam proste nedam, i ked je to skusobna verzia, ktora je zadarmo proste
a slaba baterka, ale to maju vsetky mobily pomaly
Ak si ho nemozes dovolit tak si ho nekupuj. To iste hovorim aj mojej sestre, ktora chce kupit hoci aj pouzity, len aby sa (predpokladam) v skole mohla pochvalit, ze ma iPhone. Bola ochotna minut vsetky peniaze co dostala za brigadu a mamka ju v tom este aj podporovala (nakoniec nic lacne nezohnala). Ludom jebe...
P.S. mam iPhone, ale ja si ho mozem dovolit a hlavne ho pouzivam len o nieco menej ako pocitac. Cize dost casto.
Co sa tyka androidov, pre mna je to absolutne nepouzitelne a po roku som to hodil do suflika. Nehovoriac o tych otrasnych appkach na play store. Za mna urcite nie. Windows phone som nikdy nevlastnil ale drzal som ho v ruke viackrat a paci sa mi. Je to rychle, nepotrebuje to milion jadier a ram ako zasekany android a kedze vacsina ludi ma windows tak je tam ta ista vyhoda, preco ja mam vsetky zariadenia od Apple. Jednoducha a intuitivna moznost synchronizovat data medzi zariadeniami.
Mínusy:obmedzený systém, možný problém s pridávaním hudby, obmedzená pamäť
Inak je to ale fajn mobil, len sa oň treba vedieť postarať.