Uvazujem o kupe tohto iPodu , oplati sa ho kupit ? Alebo je lepsi iPod Classic 160gb za 6800sk ? Ja by som bral radsej Touch , nejde o ten dotykovy display ale ma to aj wi-fi a 8 giga m uplne staci... A neviete kde by som mohol kupit nejaku docking statio
@krutafunebracka ak si to porovnas s beznym mobilom tak sa to neda porovnat, u prehrávačov je to viac menej len mierny nadpriemer, ale to ovládanie je úžasné, rovnako ako aplikácie
ak hladas mnozstvo aplikacii vratane wifi a slusneho web browseru, rozhodne do ipodu touch chod... ja som si jeden takisto kupil a som nadmieru spokojny. Sice tie aplikacie uz nevyuzivam tak ako prve 2 tyzdne, ked ma este drzalo to nadsenie, ale na surfovanie po nete pocas rannej ulavy rozhodne nedam dopustit! len ak by som ti mal poradit, neber 8GB, je to dost malo. Aplikacie vedia pekne hltat pamat, par ich postahujes a na hudbu ti ostane 3-4GB... o filmoch ani nevravim. Nehovoriac o tom, ze 8GB ipod touch ma slabsi hw (teda ak si dobre pamatam, 8GB ma hw ako iphone 3G, 16GB+ ma hw ako iphone 3GS ). Samozrejme najrozumnejsie by bolo pockat na ipod touch 4G, ktory vyjde niekedy v septembri, popr. pockat aj tak a kupit si 3G v "dopredajoch". Len ako vravim, nie 8GB, ta pamat ti skor ci neskor chybat bude (a kupovat takto drahy prehravac, ked ani nebudes moct vyuzit vsetky jeho funkcie pre nedostatok pamate, je myslim hlupost)
btw v tvojom konkretnom pripade nevidim zmysel kupovat ipod classic ak pri ipode touch by ti v poho stacilo 8GB... nema vyznam sa potom chvalit "mam 160GB" ked realne vyuzijes ledva 1/20
@3mm S akým mobilom? Veď sa ani nehovorí o ajfoune ale ajprde, je to absolútna kravina, tiež to mám, ajprd tač. A tie sprosté aplikácie a všetko ma bavili asi tak mesiac. Ale až tak sa nesťažujem, veď hlavne, že to hrá a má to zopár výhod (ale aj nevýhod!), ale keby som si ja vyberala, tak by som si nikdy ajprd nekúpila. No a ajfoun už absolútne nie, to je otrasné, otrasné. Aj môj tri roky starý mobil je vždy lepší než hento. A všetci na to nadávajú.
A neznášam, keď má niečo zabudovanú baterku, je to na hovno, lebo keď sa ti vybije, tak to nemôžeš používať, ale musíš to nabíjať, najhoršie keď si niekde na cestách a tak, navyše ja k tomu ani nemám nabíjačku, ale len usb kábel, čo je nehorázne. Taktiež neznášam zabudovanú pamäť, lebo je potom obmedzená, radšej by som si v takom prípade na dlhšiu cestu zobrala discman, škoda, že sa mi nedávno pokazil, kde si aspoň CDčká môžem prehadzovať a aj baterky. V starom mobile si môžem meniť karty a mám ich viac, čo je fakt super. Dokonca ani radšej nechcem nový mobil, pretože sa bojím, že by to bolo len horšie, ako tak sledujem tento mobilový „pokrok“.
@krutafunebracka narazal nsom na tom ze pokial si chces niekde na niecom prenosnom pustit hudbu a nemas mp3 prehravac tak sa pocuva hudba na mobile a kopa ludi hubu pocuva na mobile ale to ejdnoducho neni kvalita...
ale tka nahodous a to uz pomalicky normalizuje aspo so smartfonami
ja som bol s iphonom nenormalne spokojny.. nechybalo mit am absolutne nic ... teda az na blutetooth...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A neznášam, keď má niečo zabudovanú baterku, je to na hovno, lebo keď sa ti vybije, tak to nemôžeš používať, ale musíš to nabíjať, najhoršie keď si niekde na cestách a tak, navyše ja k tomu ani nemám nabíjačku, ale len usb kábel, čo je nehorázne. Taktiež neznášam zabudovanú pamäť, lebo je potom obmedzená, radšej by som si v takom prípade na dlhšiu cestu zobrala discman, škoda, že sa mi nedávno pokazil, kde si aspoň CDčká môžem prehadzovať a aj baterky. V starom mobile si môžem meniť karty a mám ich viac, čo je fakt super. Dokonca ani radšej nechcem nový mobil, pretože sa bojím, že by to bolo len horšie, ako tak sledujem tento mobilový „pokrok“.
ale tka nahodous a to uz pomalicky normalizuje aspo so smartfonami
ja som bol s iphonom nenormalne spokojny.. nechybalo mit am absolutne nic ... teda az na blutetooth...