nemam..nepotrebujem hudbu vonku moc nepocuvam...ipod by bola pre mna zbytocnost ale tak paci sa mi a kebyze neviem co s peniazmi tka si ho kupim iba tak sak hudbu si ked tak mozem dat do mobilu abo tak
Premýšlal si trošku nad tým čo si napisal? Ono dobre mobilný telefon ti v dnešnej dobe už dokáže prehrať video, mp3 subory a dalšie iné veci.. a však neviem či je zrovna najväčšia výhoda resp. najlepší spôsob používať mobilný telefón ako mp3ku alebo prípadne multimediálnu konzolu (alternatívu).
Dajme tomu, že čakáš hovor od priateľky, smsku alebo tak, popritom počúvaš ..počuvaš a zrazu zistíš, že ti nejako dochádza batéria, hm čo spravíš?
Prestaneš počúvať? aj tak sa ti mobil vybije možno pár sekúnd /minút. Ide o to, že mp3ky(ipody) sú zamerané čisto na hudobné vyžitie, prípade ipod touch na širšiu multimediálnu zábavu či vyžitie. Batérie týchto zariadení sú, prispôsobované špecialne pre tento účel. Aj na mobiloch už nájdeme síce v dnešnej dobe "v celku" kvalitné batérie a však, nemôžeš úplne porovnávať batériu kvalitného ipodu z mobilom.
Aj ja si občas do mobilu hodím nejakú skladbu, alebo fotku ale nepoužívam to ako všeobecnú alternatívu a prečo aj?!. Ked idem fotografovať, zoberiem fotoaparát (chcem aby boli fotky naozaj kvalitné), ked idem volať tak mobil, ked idem počúvať tak prehrávač(chcem si hudbu vychutnať a počúvať tolko, kolko mám chuť, propritom mi može zazvoniť aj mobil a kludne sa dohovorím - samozrejme pri živom stave batérie).
To máš, ako keby si povedal, že načo budú fotografovia používať zrkadlovky, ked môžu fotiť na mobile ktorý má toľko isto Mpx ako tá zrkadlovka. To je blbosť.
Každá vec má svojú podstatu, svoje zameranie. To že výrobcovia do mobilov dávajú stále lepšie a lepšie "vylepšenia" je síce super, ale napr. taký zabudovaný foták v mobile sa nikdy nevyrovná kvalitnej zrkadlovke.)
Ta tak Ako hlavný používam iPhone a občas sa mi stane to, čo @tenpatic spomínal a potrebujem niekomu zaovlať v určitom časovom horizonte, chcem medzitým počúvať hudbu a nemôžem. Nesúhlasím s @xhtml. Mal som X telefónov, čo prehrávali MP3 (Siemens SX1 (v tej dobe jeden z mála čo niečo také vedel a mal pamäťovky), Siemens CX75, SE W710, Nokia 6120c) a žiaden nemal nejaký extra dobrý hudobný prehrávač...
@14@20 asi tak.. ja mam classic cierny 80GB pomerne stary uz ale som s nim velmii spokojna nehovoriac o tom ze na vecsine telefonov sa ti nezmesti viac ako 100 pesniciek...
@18@husky..ja som si ho nekupil , ja som ho dostal ...a tak "stary"(mal som ho asi mesiac a pol...) som dal segre...ja som ani neuvazoval nad tym ze kupim ten new ...
@sachmer poznam takych, ale mne nikdy nic nedonesu...ked bol moj kamarat Nathan v US na sluzobnej ceste, tiez dostal iPod shuffle ako darcek od nejakeho chlapika v Las Vegas...prisiel s tym do UK, vtedy to bolo na trhu tak 2 tyzdne, tak normalne nastval jeho sefa, ze Nathan ma nieco, co on nema...tak si o den neskor bol kupit iPhone...iba z principu aj ja raz chcem riesit taketo principy
moze to bit zaujimava "hracka" ale v podstate len predrazena zbytocnost. ved...co dokaze ine ako ini mp3 prehravac?! nic!!! tie disky viac gigove su sice pekne ale co z nimi?! vydrz baterie vam na prezretie/pocuvanie stacit aj tak nebude. plus newerim ze nejaki normalni clovek aj pocuva gigabajty hudby kazdy den. tomu neverim...co sa tika tix...videii na tom, tak "vdaka" dyspleju je to zbitocnost,je to moc malee a o nejakom filmovom zazitku nemoze bit ani reci. plus zase bateria...a ked zoberiem do uvahu kolko to stoji a aka je skutocna cena tak je to hlupost kupovat.
a co sa tika iphonu :d..tak to je uz absolutne zbitoicne rozoberat. akikolvek priemerni japonski mobil , polse iphom do rise zabudnutia o eu mobilox ani nehovoriac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
hlavne ze som vypisuje ale na TS mi neodpiise... pche!
Premýšlal si trošku nad tým čo si napisal? Ono dobre mobilný telefon ti v dnešnej dobe už dokáže prehrať video, mp3 subory a dalšie iné veci.. a však neviem či je zrovna najväčšia výhoda resp. najlepší spôsob používať mobilný telefón ako mp3ku alebo prípadne multimediálnu konzolu (alternatívu).
Dajme tomu, že čakáš hovor od priateľky, smsku alebo tak, popritom počúvaš ..počuvaš a zrazu zistíš, že ti nejako dochádza batéria, hm čo spravíš?
Prestaneš počúvať? aj tak sa ti mobil vybije možno pár sekúnd /minút. Ide o to, že mp3ky(ipody) sú zamerané čisto na hudobné vyžitie, prípade ipod touch na širšiu multimediálnu zábavu či vyžitie. Batérie týchto zariadení sú, prispôsobované špecialne pre tento účel. Aj na mobiloch už nájdeme síce v dnešnej dobe "v celku" kvalitné batérie a však, nemôžeš úplne porovnávať batériu kvalitného ipodu z mobilom.
Aj ja si občas do mobilu hodím nejakú skladbu, alebo fotku ale nepoužívam to ako všeobecnú alternatívu a prečo aj?!. Ked idem fotografovať, zoberiem fotoaparát (chcem aby boli fotky naozaj kvalitné), ked idem volať tak mobil, ked idem počúvať tak prehrávač(chcem si hudbu vychutnať a počúvať tolko, kolko mám chuť, propritom mi može zazvoniť aj mobil a kludne sa dohovorím - samozrejme pri živom stave batérie).
To máš, ako keby si povedal, že načo budú fotografovia používať zrkadlovky, ked môžu fotiť na mobile ktorý má toľko isto Mpx ako tá zrkadlovka. To je blbosť.
Každá vec má svojú podstatu, svoje zameranie. To že výrobcovia do mobilov dávajú stále lepšie a lepšie "vylepšenia" je síce super, ale napr. taký zabudovaný foták v mobile sa nikdy nevyrovná kvalitnej zrkadlovke.)
vyhrady mam iba k 2 veciam:
- stalo sa mi, ze sa iPod nechcel synchronizovat
- raz mi zrazu prestal prehravat hudbu - vyriesene restartom
inak ma 80GB, velmi dobru vydrz baterky a proste ide skor o styl ako o funkcnost...aj ked ta je urcite na vysokej urovni
mam presne takyto:
ale mal som aj ten 80GB...a najbluzzie ak budem kupovat ipod, kupim si touch...
iPod nano 1G 1GB
iPod nano 3G 4GB
Ta tak Ako hlavný používam iPhone a občas sa mi stane to, čo @tenpatic spomínal a potrebujem niekomu zaovlať v určitom časovom horizonte, chcem medzitým počúvať hudbu a nemôžem. Nesúhlasím s @xhtml. Mal som X telefónov, čo prehrávali MP3 (Siemens SX1 (v tej dobe jeden z mála čo niečo také vedel a mal pamäťovky), Siemens CX75, SE W710, Nokia 6120c) a žiaden nemal nejaký extra dobrý hudobný prehrávač...
iPod Touch 8G (ten teraz používa brácho)
a ani k jednému nemám absolútne žiadnu výhradu zatiaľ určite najlepšie čo som na prehrávanie hudby kedy mala
a co sa tika iphonu :d..tak to je uz absolutne zbitoicne rozoberat. akikolvek priemerni japonski mobil , polse iphom do rise zabudnutia o eu mobilox ani nehovoriac