myslim ze nadpis IQ BIRDZÁKOV nie je trefny....tu ide skor o iq par dementnych ludi...co su na birdzi mozno len zaregistrovani...aby sa tu vyburili...toť vše
Ked tak rozmyslam, tak v buducnosti by som si chcel najst zenu okolo tvojho roku vyroby. No ale ako vidim budem to mat velmi tazke a budem sa muset mat na pozore aby som nestretol nejaku picu ala ty.
Tak to je pravda, ze dost vela ludia tu ma tendenciu uz len z principu urazat.. kazdopadne, je na mieste ignorovat to, aj ked sa mi otvara nozik vo vrecku.
Blueberry taki sem chodia preto, lebo v realnom svete ani nepipnu, zrejme su utlacani v skole.. ale tu ich nikto nepozna, mozu si povedat co chcu a hrat sa na koho chcu bez nasledkov tak to vidim ja.. normalny vyrovnany clovek by nechodil na takuto diskusiu iba provokovat a nadavat
14. uz ked poucujes co sa ako pise, tak S KYM/ S CIM sa pise S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
(ak mas z nich na mysli mna)
a po druhé píše sa haNba
a po tretie, niekedy to tu aspoň väčšina nemyslí vážne ale z menšou dávkou vtipu len to tak trošku treba pochopiť
po štvrté: čo si o sebe myslíš?
po piate: teraz som podľa teba aj ja jeden z tých debilov?
tak asi funguje birdz
V jednej vete nechapes, preco to ini robia a zaroven, dokonca v tej iste vete robit toto iste...
14. uz ked poucujes co sa ako pise, tak S KYM/ S CIM sa pise S