vidíš jak to tu teraz všetko "funguje", tak si predstav, ako by asi ten chat "fungoval"..na druhú stranu, bola by tu aspoň ďalšia vec, na ktorú by sa dalo pičovať
@grapfruit tak potom na FB su velki machri, ked to vedeli spravit tak, ze to nejde resp, ako pises - alebo ide, alebo nejde. ale ked minutu ide a minutu nejde, tak to povazujem za poruchu alebo ked 3x odosle spravu, ktoru si odoslal raz...to je tiez mrzutost
@pubertslatinocelny najprv si vygoogli čo je to irc a potom sa určite takú somarinu nespýtaš, a takisto neviem rpečo tu pcháš ten hnusný gejsbuk... môžte založiť niekde neoficiálny irc kanál a keď dokážete @admin -om, že by sa to uchytilo, možno nahodia pripojenie aj cez stránku, ale tu mi nedá ešte poznamenať, že pri tom neoficiálnom irc kanály by sa používatelia potrebovali naučiť ako sa na irc prihlasuje cez web resp. mať aj nejaký program na to a to pri dnešnej obmedzenosti je viac než nereálne že by sa to ujalo
ale keby sa zaviedlo irc, urcite by forum a cely birdz ochabol...ludia by nezakladali temy, rovno by sa pytali tam. A na druhej strane irc ako ho poznam ja nefunguje tak ze sa prepnem niekde a ked sa vratim tak som prihlaseny a vidim historiu toho co sa pisalo a klienta sa nebude chciet kazdemu stahovat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale ja by som to bral aspon by sa nespamovalo vo fore a tam by sa mohli ludia vykecat
..kvak..
Takže som za..
Založíš,nič to nemôže zrušiť,obmedziť,okrem teba,čiže aj keby rozbijú tisíc monitorov chat ti bude furt fungovať
official&client=firefox-a" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/search?q=pre%C4...
verim, ze ja by som s guglenim irc bol ovela uspesnejsi
ale aspon mame dokaz, ze ani gugle nevie vsetko