Má birdz dajaký IRC kanál ? Ak nie, najdú sa ľudia čo by tam chodili ? Ak hej, mohli by admini umiestniť odkaz na hlavnej stránke s dajakým stručným popisom ako si nainštalovať IRC ?
Pre ostatnych, je to chat, ale mimo stranky a cize by bol odkaz na birdzi tak len pre nas birdzakov treba k tomu program, navod by som kludne spravil aj ja ak by bol zaujem
@johnny89 nuž neviem či som za IRC, vlastne nevidím význam v tom, aby BIRDZ mal chat mimo svojej stránky, to je ako keby ste sa ma pýtali, či má pre BIRDZ význam existencia Pokec.sk (to je tiež chat, mimo našej stránky)...
@tomas tak rozumných príliš veľa nie, podľa toho čo človek považuje za rozumné. Nemyslím si že by tým birdz strácal návštevnosť avšak IRC dáva možnosť nezáväzne si pokecať s ľudmi len určitej skupiny. A hej pokec je tiež chat mimo stránky, ale ten si veľa ľudí znenávidelo hlavne kôli tomu , akí ľudia tam sú. Na birdzi sa mi páči hlavne že sa tu nájde kopu rozumných ľudí. Čiže ak by mali dajakí záujem, určite by si chceli pokecať aj cez irc.
Čiže oficiálny kanál nemusí byť, spravíme si len jednoduchý kanál pre tých čo chcú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Pre ostatnych, je to chat, ale mimo stranky a cize by bol odkaz na birdzi tak len pre nas birdzakov treba k tomu program, navod by som kludne spravil aj ja ak by bol zaujem
ale pre cloveka ktory poprvy raz pocuje o IRC tak je to nova vec..
cize ano NOVE!
Čiže oficiálny kanál nemusí byť, spravíme si len jednoduchý kanál pre tých čo chcú.
PEACE
Server: irc.quakenet.org
Kanál: #birdz.sk