Hádame sa s kamarátom o tom, ktorý z nich by porazil toho druhého a hádame sa o tom už dlho, dokonca si dovolím tvrdiť, že to prešlo až do otvoreného konfliktu kedy si navzájom posielame obrázky zabitých superhrdinov rukou svojhou obľúbenca. Príklad:
Takže, moja otázka je jednoduchá. Čo myslíte vy, ktorý z týchto dvoch komixových postavičiek by vyhral v boji jeden na jedného s použitím všetkých svojich možných schopností a prostriedkov? A prečo?
Iron Man je mi nesympaticky kvoli tomu ze ho hral Downey, a celkovo ho vo filme vykreslili jak premudreteho miliardara co vie max. tak trusit sarkasticke poznamky, proste schopnosti ziadne oproti komixom...
ale myslim ze su tak nejak na rovnako, Deadpool je mozno nesmrtelny (sudim podla @5 to som ani nevedela) ale tak Stark si vie "dobijat energiu"
a uz sa tesim na buduci rok, Ryan Reynoldsssssssssss
Thanos ho preklial, lebo je jelly na DP kvôli tomu, že je zaláskovaný do " Death " a " Death " je zaláskovaná do DP. Tým, že je nesmrteľný nemôže zomrieť a stretnúť sa s ňou
Použite všetkých svojich dostupných prostriedkov je relatívny pojem
@gukol to že je niekto nesmrtelný neznamené že je automaticky víťazom, ak som schopný vďaka financiám a technológii vytvoriť priestor ktorý by nesmrtelného hodil pod zámok a nechal napospas nesmrtelnosti som víťaz.
Deadpolla by stačilo vystreliť na orbit
Pripomína mi to Superman vs Batman v dark knight returns.
Často v týchto superhero bitkách nevyhrávajú tí ktorí majú viac peňazí a techniku či ostrejšie katany ale chytrý nápad.
Takže podľa mňa Stark aj keď som fanda Deadpoola
Ktorý je teda v boji priamočiary a aj v myslení, bohužiaľ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» sketchtoy.com/64647436...
» sketchtoy.com/64646658...
Takže, moja otázka je jednoduchá. Čo myslíte vy, ktorý z týchto dvoch komixových postavičiek by vyhral v boji jeden na jedného s použitím všetkých svojich možných schopností a prostriedkov? A prečo?
ale myslim ze su tak nejak na rovnako, Deadpool je mozno nesmrtelny (sudim podla @5 to som ani nevedela) ale tak Stark si vie "dobijat energiu"
a uz sa tesim na buduci rok, Ryan Reynoldsssssssssss
Thanos ho preklial, lebo je jelly na DP kvôli tomu, že je zaláskovaný do " Death " a " Death " je zaláskovaná do DP. Tým, že je nesmrteľný nemôže zomrieť a stretnúť sa s ňou
@gukol to že je niekto nesmrtelný neznamené že je automaticky víťazom, ak som schopný vďaka financiám a technológii vytvoriť priestor ktorý by nesmrtelného hodil pod zámok a nechal napospas nesmrtelnosti som víťaz.
Deadpolla by stačilo vystreliť na orbit
Pripomína mi to Superman vs Batman v dark knight returns.
Často v týchto superhero bitkách nevyhrávajú tí ktorí majú viac peňazí a techniku či ostrejšie katany ale chytrý nápad.
Takže podľa mňa Stark aj keď som fanda Deadpoola
Ktorý je teda v boji priamočiary a aj v myslení, bohužiaľ.