natukaju ti to pri prepazke do PC a mne dali este aj tu cipovu kratu, ktoru sice nemam co mat, ked mam isic, lebo je pre tych, co ziadny iny preukaz nemaju, ale tak vlozila som si ju do isicu , aby boli vsetky cipy vidiet a povedali, ze to treba aj tu kartu, keby im nesli citacky na isicy ci co
Ja som inak dosť jelen z toho jak to funguje. Vlakom zadarmo som šiel raz, opitý jak činka a nemal som vybavenú žiaddnu kartičku..Napriek tomu sa mi podarilo nejako vypýtať lístok, nenechať sa vyhodiť z vlaku a dokonca ani neplatiť pokutu..
@thebad v podstate ide o to, ze potrebujes cipovu kartu, studenti ZS a SS nedostavaju preukazy zo skoly ako isic, ktori tuto kartu maju aj s cipom, cize si musia vybavit na zeleznici karticku s fotkou a cipom, poste novy preukaz, lenze mne ju dali tiez, aj ked mam isic (kvoli tym citackam ci co), ale nemam tam fotku, nemam ju osobitne v obale ale proste v isicu zasunutu cez plat ako elektricenku napr.. no a listok je najlepsie si vypytat mesacny rovno, aby si si nemusel vkuse kupovat za kazdu jazdu co ides, ja som si pytala jednorazovy a dali mi mesacny automaticky a tam budes mat vypisane len ze bezplatne a ten ti vytlaci tusim z toho cipu cize isic ak mas, ak nie tak ta karticka a pri kontrole im davam vsetko a ani neviem ktory cip citaju, ked to mam vsetko v tom isicu uz ale tak prioritne asi sic
ja to mám ako @momoglamorous .. som si najskôr myslela, že s tým budem mať problém, že to sa tá ženská na stanici len pomýlila ale v pohode btw. je to ten QR kód, nie čip som bola zozačiatku úplne mimo, že čo za kartičku, to máš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov