he, isic je vyhodnejsi aj lacnejsi, tam mas vacsiu zlavu na vlaky, a co sa tyka autobusov je to asi rovnake, zatial mi stale dali zlavu, ale pocula som uz aj o pripadoch co nie tak zalezi zrejme od spolocnosti/sofera
ja napr. nemam narok na isic, ale poplatok za euro 26 railplus sa mi vratil uz len pri jednej obojsmernej ceste vlakom, takze musis si to prepocitat ty ako to budes vyuzivat...ale ked mozes tak urcite isic
my sme dostavali v škole taku že z jednej strany ISIC a z druhej EURO 26..taku nechces? vyšla 10€ a každy rok sa to predlžuje..len teraz idem na VŠ a neviem ako to bude ale velmi sa to oplati aj vlaky, busy, pamiatky dokonca aj v zahraničí všade všetko...a aj v niektorych obchodoch
@lenuli Ja to budem len potrebovať na cestu do školy. A keďže veľa cestujem, tak mi aj povedali, že je výhodnejšie si urobiť tú kartu. Ďakujem ti veľmi pekne, ešte pozisťujem
» www.euro26.sk/index.php/preuk... tato karta to je....obojstranna,. len ked to nie je zo školy tak sa potom na to ešte popytaj aby ti to platilo všade lebo my sme s tym chodili aj na obedy a zo skoly cez taky terminal..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
na vlak 40% k tomu caspis zdarma