štatút študenta strednej školy máš do 31.8. v tom čase už asi budeš dakde zapísaná
ak ale myslíš tak, že pôjdeš na výšku až o rok a chceš, aby ti platili zľavy tak to sa nedá
@thelover je to tak, že zlavy na dopravu platia iba do 30.6. ... ale zlavy ako nejaké kupóny v obchode a a podobné zlavy, platia až do 31.8. Je to tak. A nedá sa s tým nič urobiť. Až keď ti to načipujú na začiatku roka pri zápise... resp. si to aktivuješ sama pri tom displeji... tak budeš mať znova dopravnú časť a budeš mať zlavu na dopravu.
Nedá sa, ale ja som si vybavila na vlaky kartičku junior railplus za 16,5 a tam mas zlavu 40% a plati rok a k tomu si mozes ešte dokupit listok za 29€ platný na mesiac, s tym ze na nom mozes cestovat cely mesiac po SR, a v eurobuse mi este stale plati zlava a MHD nevyuzivam moc, a ked ano tak si platim cely listok
@ssnehulienka nie je to už tak, isic ti platí az od 1.9. a potrvrdenie o navsteve VS nestaci na to, aby si si mohla vybaviť kartičku na bezplatné cestovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ak ale myslíš tak, že pôjdeš na výšku až o rok a chceš, aby ti platili zľavy tak to sa nedá