Ahojte, mám taký problém, zajtra idem do m3. No a chcela by som sa opytat ci z vas nema niekto nahodou skusenost ci pustaju aj na isic karty nie len na obcianske, lebo som na intraku a zabudla som si obciansky doma, jeidne co mam je isic a vlakovu..
Si pamätám, že deti čo ešte nemali 15 (Vo Zvolene sa púšťalo od 15) si prepisovali dátumy narodenia na kartičkách poistenca. No alebo požičiavali od starších kamarátov. Nahoď štekle, zmaľuj sa a nikto ťa nezastaví.
Ved ale ja idem mat za mesiac aj pol 19, tunide o to ci ma pustia aj bez obcianskeho, lebo viem ze pustali iba s isicom ale neviem ci to aj teraz je tak, vzdy som chodila na obciansky ta neviem ako to je
to mi pripomenulo ako som raz zabudla občiansky a mala som 18 aj dačo a bála som sa, že ma nepustia na disku ale podľa mňa stačí sa správať sebavedomo a nezastavia ťa.. a ideálne ísť v zástupe mňa v 18tich v Ministry nekontrolovali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty