ja som ho využila okrem autobusu a vlaku v Martinuse a Ševte. Inak asi nikde. čii, ešte v McDonalde som ho raz s kamoškou použila aj so zlavovým kupónom, ale aj tak sa mi zdalo moc 7,50 za dva burgery, dvojo hranoliek a dve koly
zlavu na 20% nakup v reserved pouzijem vzdy. minuly rok som dokonca mohol tusim kombinovat zlavu z reserved klubu a isic zlavu, takze som mal nejakych 30% zlavnene z oblecenia co je dost tych 6 eur, co ma stoji znamka sa mi vtedy asi 3x vratilo. plus vyuzivam zlavy do pizzerii, na kavu, minuly rok sme tiez chceli ist na zlavneny listok do tatralandie s kmaratom a jeho frajerkou ale zial, rozisli sa potom
vlaky, ZOO, do botanickej naň chodím zadara 8) (dvakrát som tam bola), ubytovanie za polovicu, tiež vstupy do múzeí a podobne.. ale okrem kníhkupectva som ho v obchode zatiaľ nepoužila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
inak je mi to dosť napiču. v obchodoch, kde na to dávajú zľavu takmer vôbec nenakupujem.
ale dnes som v subwayi vyuzil ten zlavovy kupon, co som k tomu dostal a aj tak som dpc minul 4,50e -.-
ne, lebo využívať zľavy by znamenalo nakupovať a na také ja nemám peniaze
tiež pri stravovaní a poprípade pri iných "akciách" snažím sa ho vyžmýkať na maximum (
okrem toho to platí ako študentský preukaz všade možne, v kine, múzeu, divadle prípadne reštaurácii... no a 10% zľava na knihy nie je na zahodenie
a tiež sa cestovná zľava nevzťahuje len na trasu dom - škola
..ja ho používam v pantha rei, martinuse, faxcopy, raz aj v bepone som ho využila..a možno ešte niekde, už si nepamätám