Pred mesiacom som sa rozišla s chalanom ,s ktorým sme mali "vzťah" založeny čisto na telesnej príťažlivosti. Teraz ,ked toho týpca vidím, premkne ma strasny smutok pretože viem ,že ho už nemožem pobozkať, dotknúť sa ho... Nelubim ho, nelubila som ho a ani
a mozno si ho lubila ale neces si to pripustit..a preto ti je smutno ze uz s nim niesi ... a mozno ete stale ces prezivat tie krasne chvile s nim a proste ti je za nim a za tym peknycm co ste prezili smutno... ono to snad prejde..
janulienka:..podla mna to je uplne prirodzene, tiez sa mi stalo ze som s jednym chlapcom nieco mala a ked sme sa rozisli az sa mi hnuslio na nho kuknut lebo to bol obycajny sprostak!..ale k veci no..ked som ho videla s inou babou ..tiez ma premkol taky pocit..ze aj ked som ho neznasala bolo mi to luto
Mne sa stalo dačo podobné, vlastne bol to moj ak sa to dá nazvat prvý chalan, nemala som vtedy takmer ziadne skusenosti, bala som sa vsetkeho, aj olizovania (aj ked som bola s chalanmi sama vonku, ale nic viac)
A ja neviem, on bol o dost starsi a nejako ma vedel opantat, proste vedel čo na baby platí, a ja som ho zo zaciatku ani nelubila, ale nejako sme sa zacali bozkavat a nakoniec sme boli spolu takmer kazdy den, hned ak som prisla zo skoly az do 12, ani do skoly som pre neho nechodila, proste sama to nechapem, ako som sa mohla do neho tak strasne zalubit.
Ale doteraz to lutujem, lebo v tom bolo aj nieco ine, ale to je uz osobnejsie a teda to bola moja najväčšia chyba v zivote. Ale ved na chybach sa praveze ucime.
A aj tak som doteraz na neho nezabudla a verim tomu, ze este aj v 50 si na neho spomeniem.
A tiez som ho ani povahovo nepoznala, ani som nic o nom nevedela, len tam bola pritazlivost.
Takze podla mna ho aj ty lubis, len si to nechces priznat, teda ak to neni vymysel.
Skus sa s nim o tom pozhovarat, mozno sa date nakoniec aj dokopy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A ja neviem, on bol o dost starsi a nejako ma vedel opantat, proste vedel čo na baby platí, a ja som ho zo zaciatku ani nelubila, ale nejako sme sa zacali bozkavat a nakoniec sme boli spolu takmer kazdy den, hned ak som prisla zo skoly az do 12, ani do skoly som pre neho nechodila, proste sama to nechapem, ako som sa mohla do neho tak strasne zalubit.
Ale doteraz to lutujem, lebo v tom bolo aj nieco ine, ale to je uz osobnejsie a teda to bola moja najväčšia chyba v zivote. Ale ved na chybach sa praveze ucime.
A aj tak som doteraz na neho nezabudla a verim tomu, ze este aj v 50 si na neho spomeniem.
A tiez som ho ani povahovo nepoznala, ani som nic o nom nevedela, len tam bola pritazlivost.
Takze podla mna ho aj ty lubis, len si to nechces priznat, teda ak to neni vymysel.
Skus sa s nim o tom pozhovarat, mozno sa date nakoniec aj dokopy.