@mm47 co ak by ma dlhe roky niekto prenasledoval a bol pre mna nebezpecny, policia by s tym nic nerobila, tak by som sa vzoprela a zabila ho? uz si nemam nikdy najst chlapa?
@sandy114 Berem spat, par ludi si viem predstavit takych ze keby ich nejaka baba odbachla tak by som sa este aj zamiloval hned a ne ze nesiel do vztahu
Vezmime to prakticky - úmyselná vražda = doživotie, láska = vo väzení jedine, tým pádom by som aj ja bola vo väzení, keďže by sme sa tam spoznali, a tak stráca táto diskusia pointu...
@chajka berieme do úvahy samozrejme spravodlivosť, ktorá tu síce nie je...ale aj tak táto otázka je postavená trošku fantazijne a imaginárne, tak aj ja mám imaginárnu krajinu
myslím, že je menšia pravdepodobnosť že ma zabije nejaký človek, čo zabil raz úmyselne a mal na to dôvod, ako že ma zabije nejaký blbec, čo zabíja v afekte a keď sa naštve bude zabíjať znovu
Nepravdepodobne , ale ani v tomto pripade srdcu nerozkazes, takze nikdy nehovor nikdy. Mozem len predpokladat, ze clovek , ktory sa raz pre take nieco rozhodol sa tazko moze zmenit na tolko, aby ma zacal zaujimat. Ale nemozem si tym byt isty.
Zalezi od okolnosti, akeho cloveka zabil/a, z akeho dovodu ale tiez samozrejme aj ako, newem si predstavit ze by som bol s dievcatom ktore rozsekalo nejakeho chlapa sekacikom alebo ho este predtym nejak mucila, keby ho jednoducho strelila do hlavy a islo o to aby ho zabila lebo jej napr. on umyselne zabil surodenca alebo rodica, tak to este beriem...
kebyže sa ma niekto spýta, či by som išla do vzťahu s niekým, kto predtým podvádzal, tak ešte o tom možno pouvažujem, ale že úmyselná vražda, tak to je fakt moc, to ani z pohľadu "záleží od okolností"... vyzerá, že tí, čo by šli, by mali pravdepodobne podobné vnútro
@k0k1 preto nikdy nehovor nikdy.. ale tak bolo by super keby bol ku mne konečne nejaký muž milý a nežný.. no neviem si predstaviť, žeby som o ňom vedela, že je vrah a nepovracala by sa pri pomyslení na to, že s ním budem mať sex a môže ma pritom zabiť... ufff
poznam cloveka, co to spravil, odsedel si to. Dnes ma 40 so sakra triezvym pohladom na svet... Vela toho vie, vela si toho odzil, kludni grazlov (ma vacsi respekt ako policia) a snazia viest dobry zivot, i ked vie, ze grazlom bude cely zivot.
Ale take veci, ako ked mu ex-laska zavola, ze ju uz dni obtazuje nejaky Holandan v Prahe, tak to je poriesenie do 12 hodin s jednou vychovnou fackou s preletenim cez 4 stoly a vykazanim z krajiny...
Je to clovek, ktory sa fakt snazi zit dobry zivot, pomahat ale s grazlami nema zlutovanie (ale uz asi nikoho nezabije). Raz som zazil, ako isiel ukludnit nejakeho mafiana z Ukrajiny, ten mu hovori, ze ho dnes vecer zabije. Povedal par mien a Ukrajinec podava ruku so slovami: "Ja Juri".
Pre zenu, ktora uz okusila zivot, nema kremese v hlave a chce zit dobry zivot, viem si predstavit, ze by bol pre nu z idealny partner, keby si sadli. Inac ten clovek, moze mat aj zenu luktnutim prstov a za cely zivot mal iba 4 a s kazdou chodil 4 roky...
vo svojej podstate je to velmi dobry clovek, i zivot ho naucil nezabudnut a s grazalmi sa nesrat. Obcas aj mladym chalanom, ktory sa grazlov vysvetli, ze je to totalna hlupost. A nikto to lepsie nevysleti, ako clovek, ktory bol kedysi jeden z najvacsich grazlov ... Iba on vie, co prezivaju a co maju v hlave a ako na to...
No stale vyzera tak, ze ak sa na neho pozrie clovek, ktory ho nepozna, tak si pre predsudky si radsej zvoli inu cestu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
To musi byt uplny kokot co by isiel, teda pokial by tu vrazdu spachal este pred zacatim vztahu a dotycny by to vedel
No taku zenu ktora mohla byt precitlivela z kramov a niekoho odjebe kto ju len obtazoval by som veru nechcel
Taku skratovo konajucu
..kvak..
Ale čisto teoreticky, aj za vraždou môžu byť rôzne pohnútky a vôbec by som ju nemusel vyhodnotiť zlý čin ...
(a v tom druhom prípade ale dosť záleží na tom, čo ho k tomu viedlo, nie je vražda ako vražda)
P.S: Nikto ste sa ma nepýtali, či sa chcem narodiť, tak mi nehovorte, ako mám žiť!
nikdy nehovor nikdy
a asi ani za neumyselné zabitie..........to sú nezodpovední jedinci
A aj nevinného, ktorý sedel, basa poznačí!
a do vzťahu asi tiež ne...
adrenalín jak sviňa ...
proste to je pre vyznávačov extrémnych športov
poznam cloveka, co to spravil, odsedel si to. Dnes ma 40 so sakra triezvym pohladom na svet... Vela toho vie, vela si toho odzil, kludni grazlov (ma vacsi respekt ako policia) a snazia viest dobry zivot, i ked vie, ze grazlom bude cely zivot.
Ale take veci, ako ked mu ex-laska zavola, ze ju uz dni obtazuje nejaky Holandan v Prahe, tak to je poriesenie do 12 hodin s jednou vychovnou fackou s preletenim cez 4 stoly a vykazanim z krajiny...
Je to clovek, ktory sa fakt snazi zit dobry zivot, pomahat ale s grazlami nema zlutovanie (ale uz asi nikoho nezabije). Raz som zazil, ako isiel ukludnit nejakeho mafiana z Ukrajiny, ten mu hovori, ze ho dnes vecer zabije. Povedal par mien a Ukrajinec podava ruku so slovami: "Ja Juri".
Pre zenu, ktora uz okusila zivot, nema kremese v hlave a chce zit dobry zivot, viem si predstavit, ze by bol pre nu z idealny partner, keby si sadli. Inac ten clovek, moze mat aj zenu luktnutim prstov a za cely zivot mal iba 4 a s kazdou chodil 4 roky...
vo svojej podstate je to velmi dobry clovek, i zivot ho naucil nezabudnut a s grazalmi sa nesrat. Obcas aj mladym chalanom, ktory sa grazlov vysvetli, ze je to totalna hlupost. A nikto to lepsie nevysleti, ako clovek, ktory bol kedysi jeden z najvacsich grazlov ... Iba on vie, co prezivaju a co maju v hlave a ako na to...
No stale vyzera tak, ze ak sa na neho pozrie clovek, ktory ho nepozna, tak si pre predsudky si radsej zvoli inu cestu....
Keby že... to beriem vážne tak ten človek to mohol spraviť z donútenia/mohol byť týraný a tak.../
...alebo mu preskočilo a hop...
kazdy pripad sa musi posudit individualne, poznam ludi co sedia za umyselnu vrazdu a s niekotrymi v zivote nikdy a s niektorymi urcite ano.
vela ludi sudi cloveka bez toho, aby co i len nazreli na vec alebo sa snazili pochopit. pocuju umyselna vrazda a hotovo. sa preberte trosicka.