Keď vezmem do úvahy to, že by bola pravdepodobne v BA alebo v KE a nemám sa tam ako dostať, resp. by nikto so mnou asi nešiel, a cenu lístka, tak nie =D Ale keby bola cena nízka a bola by niekde v okolí, možno by som šla...
jasné. a potom môžem ísť rovno aj na rihaňu aj na všetky tie kravy premaľované ktoré nevedia spievať, nevedia si ani pesničku zložiť a aj hlas ktorý majú v pesničke je megaupravovaný..... ta vtedy
ona nie je hlupa ani infantilna ...ona ma podla mna az prilis zratane co robi a preco to robi ...ale na koncert urcite nie...len tolko k tomu osocovaniu... v dnesnom svete nezalezi na tom kto ste ale kde ste...konzumenti
tuším že áno, dokonca bol som pozvaný na jej koncert (áno, nie ňou) do Nemecka. Premýšľam či pôjdem, osobne jej hudba ma nezaujíma, bral by som to skôr ako otázku imidžu.
kurva s nou urcite ne to by mi za prve muselo dobre drbat na mozog aby som na nu isla za druhe musela by som mat viac ako dve promile alkoholu v sebe alebo za tretie byt dobre zhulena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Ale museli by fakt dobre zaplatiť
(nikto)
filip