@moonbeam jasne ze aj tam budu najlepsi DJ ale Kazantip vyhrava koli location,je to Ukraina ala Spanielsko a ten areal vybudovali vazne slusne,len sa je tam kusok problem dostat..
zato si mozes vybrat kedy pojdes lebo ta party trva dva mesiace nonstop,ked zapadne slnko zacne a trva kym gula zase nevyjde
isiel by som ale poznam aj ine podobne miesta kde su hentake super akcie v inych krajinach takze by som to zvazil tomorrowland mi pride az prilis neskutocna plnka
poznám oveľa lepšie akcie ale rozmýšľam že tam pôjdem ak na ten dátum nenájdem niečo lepšie kto by tam chcel ísť písnite mi správu a môžeme sa dohodnúť a ísť tam spoločne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» www.viagogo.com/ww/Concert-Tick...
alebo ak by sa sensation vratila do svojho povodneho stavu.. teraz je z toho v podstate uz len efektna komercna sracka
zato si mozes vybrat kedy pojdes lebo ta party trva dva mesiace nonstop,ked zapadne slnko zacne a trva kym gula zase nevyjde