Ked maš vybavené cez agentúru tak máš bývanie aby sa nepovedalo a vačšinou ani nerobíš to čo ti povedia a je človek rád že ma aspon nejaku robotu. Na blink by som určite nešiel, nechcem aby sa zo mna stal zo dna na den vágus. Jedine cez známeho a to tiež nemôže byť hociaký debilko..........ja som mal ten luck že som šiel do zahraničia cez dobrého kamoša a býval som snim v rodinnom dome a práca bola presne ako hovoril. Odpoved na tvoju otázku: určite nie, ale kto ma rád adrenalín a pocit neistoty nech sa páči
ani nie teda prachy sa hodia ale aby som šiel len tak na vlastú päsť niekam mimo krajiny kde nepoznám zákony pravidlá ani nič by som to neriskol isto nie saám a halvne nie ak by som tam nemal kde spať ...
do neznameho prostredia,kde nemam ani ubytko ani pracu urcite nie. Ak by tam bol niekto znamy,ktory by som vedel ze mi s tym pomoze tak ano,ale inak nie.
Je velke mnozstvo sprostredkovatelskych agentur a ist len tak je pre mna osobne hlupe a nezodpovedne.
Je tam vysoka pravdepodobnost ze nic nenajdes,iba minies peniaze ktore si vezmes z domu a vratis sa po tyzdni napät.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale ak by ma okolnosti donútili ....
toto leto asi vyskúšam túto možnosť
Je velke mnozstvo sprostredkovatelskych agentur a ist len tak je pre mna osobne hlupe a nezodpovedne.
Je tam vysoka pravdepodobnost ze nic nenajdes,iba minies peniaze ktore si vezmes z domu a vratis sa po tyzdni napät.